• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.07.2021

08:10

AMERIKANCI PONIŽENI! Bruka i sramota, Nigerija izrešetala "drim-tim" ! /FOTO/

tanjug/ap

Košarka

AMERIKANCI PONIŽENI! Bruka i sramota, Nigerija izrešetala "drim-tim" ! /FOTO/

Podeli vest

Košarkaški Nigerije napravili su veliko iznenađenje na početku priprema za Olimpijske igre, savladali su selekciju SAD-a, koja je inače igrala u punom sastavu, sa 90:87

Nigerijci su sa 20 trojki izrešetali ekipu Grega Popoviča. Ovo je inače prvi poraz Sjedinjenih Američkih Država od nekog afričkog tima, a koliki je ovo šok govori podatak da je SAD savladala Nigeruu sa 83 poena razlike na Olimpijskih igrama 2012. godine. 

Foto: tanjug/ap

 

 

Najefikasniji igrač u ekipi Nigerije je bio Gejb Namdi, odnosno Gejb Vinsent iz perioda dok je nastupao za Majami Hit, on je postigao 21 poena.

Pored njega, Kejleb Agada je dodao 17, dok je Ike Nvamu dao 13 poena.

Foto: AP/Photo

 

U protivničkoj ekipi, Kevin Durant je doživeo prvi poraz u reprezentativnom timu nakon 39 utakmcia. On je postigao 17 poena, samo dva poena manje je dodao Tejtum, dok je zvezda Portlanda, Demijan Lilard dodao 14 poena.

Mediji u Americi bili su brutalni, pa su mnogi žstoko opleli po igračima te zaključili da je ovo bila najveća sramota u istoriji američke košarke.

Foto: AP/Photo

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija