• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.08.2021

13:11

BOGDANOVIĆ PROGOVORIO O OLIMPIJSKIM IGRAMA I PARTIZANU! ZNAM šta sam OBEĆAO! Objasnio kako se dolazi do NBA!

Starsportphoto

Košarka

BOGDANOVIĆ PROGOVORIO O OLIMPIJSKIM IGRAMA I PARTIZANU! ZNAM šta sam OBEĆAO! Objasnio kako se dolazi do NBA!

Podeli vest

Srpski košarkaški reprezentativac, Bogdan Bogdanović najavio je novo izdanje svog košarkaškog kampa

Košarkaški kamp Bogdan Bogdanović biće održan u Beogradu na terenima KK Partizan na Kalemegdanu i u sportskoj hali Dynamic od 27. do 29. avgusta i okupiće preko 60 talentovanih dečaka i devojčica uzrasta od 12 do 15 godina. Program počinje u petak 27. avgusta, ali će publika imati priliku da prisustvuje kampu već narednog dana, u subotu od 17h. 

Biće to prilika da polaznici uče o košarci od velikana ovog sporta i iskusnih trenera, moći će da savladaju veštine koje će im pomoći da napreduju, takmičiće se, igraće utakmice, ali još važnije - družiće se i upoznaće nove prijatelje

- Gledao sam da ovo bude kao ol-star vikend. Takmičarski, nešto za šta radiš, za šta treniraš-  rekao je Bogdanović na početku!

Zvezda Atlanta Hoksa je objasnila šta je potrebno da bi jedan košarkaš stigao do prestižne NBA lige.

Foto: Starsportphoto

 



- O tome pričamo svake godine i radna etika je ključ. To je glavna tema na kampu i kada imamo sastanak u hotelu... Mladi misle da je lako doći do uspeha i kad pogledaš koliko ljudi želi u roster od 12. To je teško i treba uzeti ozbiljno i kao motivaciju. Naoružajte se strpljenjem i verujte u sebe. Nisi sam na terenu, kakva god bila ekipa. Moraš da budeš čist i spreman u glavi - istakao je Bogdanović!

Foto: Starsportphoto

 

On je prokomentarisao i neuspešan nastup reprezentacije u kvalifikacijama za Olimpijske igre, koje je on propustio zbog nastupa za Atlanta Hokse u finalu Istoka NBA plej-ofa.

- Teže je bilo gledati kvalifikacije, a na OI smo navijali za druge reprezentativce i drago mi je što su došli do svojih ciljeva karijere. Ostaje žal što nismo otišli, a sledeće su u Parizu 2024, znamo raspored!

Foto: Starsportphoto

 

Bogdanović je nedavno prisustvovao početku priprema KK Partizan, koji od ove sezone opet predvodi Željko Obradović.

- Lepo je doći na trening Partizana, nisam davao izjave, bilo je prijateljski. Nema potrebe pričati o mojoj ljubavi. Imam još tri godine ugovora. Znam šta sam obećao, videćemo kada. Otišao sam kod Željka da bih došao na taj veći nivo znanja i svega ostalog Verujem u njega. Igrači će se adaptirati!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)
Društvo

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)

Tokom vikenda, 20. i 21. aprila 2024. godine, na aerodromu Hortero „Aeroporu MOKKA“ Sidirokastro u Seresu održan je „Padobranski TRIATLON 2024.“ (padobranstvo - trčanje na jednu milju i gađanje), veze specijalnih snaga, komandosa, padobranaca, dok će se Balkanski Skok Prijateljstva 2024 godine održati od 15-19 Maja 2024. godine na Sportskom Aerodromu Lisičji Jarak u Beogradu.

28.04.2024

08:11

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija