• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.08.2021

10:13

Obradović ISPROZIVAO Jokića zbog ODBIJANJA REPREZENTACIJE

Starsportphoto/ilustracija

Košarka

Obradović ISPROZIVAO Jokića zbog ODBIJANJA REPREZENTACIJE

Podeli vest

Doduše između redova

Trener Partizana Željko Obradović nikako ne može da shvati kako neko može da odbije poziv da predstavlja svoj državu.

On je u razgovoru za "BHbasket" pričao o trojici reprezentativaca SAD koji su igrali finale NBA lige, a odmah sutradan otputovali u Tokio na Olimpijske igre.

U pitanju su Devin Buker, Kris Midlton i Džru Holidej.

Činjenica je da svi treba dobro da razmisle o primerima, kao što je dobar primer ove trojice američkih reprezentativaca, koji su igrali finale NBA lige, dvojica su bili prvaci, treći finalista. Dan nakon što su završili obaveze sa klubovima su seli na avion i priključili se reprezentaciji i postali prvaci - rekao je Obradović.

Foto: Starsportphoto

Željko Obradović tokom treninga Partizana

Potom je imao i zaključak kojim je pogodio pravo u centar.

Oni su dan posle završetka seli u avion i priključili se. Tu za mene počinje i završava se svaka priča o tome - dodao je Žoc.

Podsetimo, MVP NBA lige Nikola Jokić je ovog leta već drugi put u karijeri odbio da brani boje Srbije. Prethodno je to uradio na Eurobasketu 2017. godine kada su se "orlovi" bez njega okitili srebrom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
gedža

pre 2 godine

Bravo gazda ŽOC, tvoje mišljenje na tu temu ima najveću specifičnu težnu. Svi mi drugi možmo da mislimo šta god ko hoće. Kapa dole.

nenad62

pre 2 godine

O Jokicu vise ne treba ni komentar, on je pokazao kakav je covek, treba navoditi te svetle primere, Bukera i ostalih, ove male zvezdice koje naglo zasijaju, gase se jos brze.

Zdravko

pre 2 godine

Nema on ni o.1 % patriotizma,a drugo,njegova igra ne prolazi na ozbiljnim turnirima gdje se igra odbrana,u odnosu na NBA pozoriste. On je toga svjestan I da se nebi blamirao, otkaze obaveze prema sopstvenoj drzavi. Nba je jedan cirkus isto kao Hollywood..

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija