• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.09.2021

12:52

ZVANIČNO, SRBIJA NEMA SELEKTORA! Kokoškov više nije na klupi reprezentacije!

Košarka

ZVANIČNO, SRBIJA NEMA SELEKTORA! Kokoškov više nije na klupi reprezentacije!

Podeli vest

Mesecima se spekulisalo, sada je zvanično, Srbija više nema selektora

Košarkaški savez Srbije i dosadašnji selektor muške seniorske reprezentacije Srbije Igor Kokoškov sporazumno su raskinuli ugovor o saradnji.

- Košarkaški savez Srbije želi Igoru mnogo sreće i uspeha u nastavku trenerske karijere, uz zahvalnost za rad i trud. KSS će se u narednom periodu angažovati u izboru novog selektora, o čemu će javnosti biti blagovremeno obaveštena - navodi se na sajtu KSS.

Foto: Starsportphoto©

Igor Kokoškov više nije selektor Srbije

Kokoškov je u novembru 2019. preuzeo selekciju umesto Aleksandra Đorđevića, ali Srbija pod njegovim vođstvom nije uspela da se kvalifikuje na Olimpijske igre u Tokiju.

On je u međuvremenu napustio i turski Fenerbahče i vratio se u NBA ligu kao pomoćni trener u Dalas Meveriksima.

Foto: Insider/Srđan Stevanović

Svetislav Pešić

Kao njegov naslednik najavljuje se iskusni strateg Svetislav Pešić, koji je sa SR Jugoslavijom bio prvak Evrope 2001. i sveta 2002. godine, što su poslednje titule naše košarkaške reprezentacije.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Baki

pre 2 godine

Kakva laž !!!! Kreteni oterali vrhunskog trenere zbog konja izdaica svoje države . Onakve konje kao što su Jokić , neki Smajlagić i neki Pokuševski trba dožaivotno isterati iz državnog tima i one koji su bojkotovali selektora a zna se i koji .

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17