• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.09.2021

13:34

ALARM, SRBIJA OSTAJE BEZ SELEKTORKE! Francuzi nam otimaju Marinu Maljković!

fiba

Košarka

ALARM, SRBIJA OSTAJE BEZ SELEKTORKE! Francuzi nam otimaju Marinu Maljković!

Podeli vest

Francuski L'Eekip prenosi da bi Marina Maljković mogla da preuzme žensku košarkašku reprezentaciju Francuske


Marina Maljković je u razgovoru za francuski list nije želela da priča o spekulacijama. 

- Govorim samo o zvaničnim stvarima, a zvanični nisam imala nikakve razgovore. Danas vam ne mogu odgovoriti na ovo pitanje. Sa druge strane, nije tajna ako me pitate o emocijama to su uvek Srbija i Francuska ili Francuska i Srbija, kako želite. Moj život kada nisam u klubu svodi se na 50 odsto Pariz, 50 odsto Beograd - rekla je Maljkovićeva L’Ekipu.

Foto: reuters

 

Odlazak Marine bi bio ozbiljan udarac za reprezentaciju Srbije.

- Da li je ovo pravi trenutak? Ne znam. Ali, mora sve da bude zdravo, dobro za Srbiju i dobro za Francusku - zaključila je Maljkovićeva.

Marina Maljković je ovog leta sa selekcijom Srbije osvojila zlatnu medalju na Evrobasketu, nakon što su njene izabranice u finalu savladale upravo Francusku.

Foto: Tanjug/AP

Marina Maljković preuzima Francusku?

U borbi za bronzu u Tokiju sastali su se isti rivali, a slavila je Francuska.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija