• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.09.2021

12:16

SA PEŠIĆEM NEMA ŠALE! Šta će biti sa Jokićem? Bez dlake na jeziku je selektor pričao o otkazu!

Košarka

SA PEŠIĆEM NEMA ŠALE! Šta će biti sa Jokićem? Bez dlake na jeziku je selektor pričao o otkazu!

Podeli vest

Vratio se legendarni Svetislav Pešić na klupu košarkaške reprezentacije Srbije posle 20 godina

Pred njim su kvalifikacije za Svetsko prvenstvo, potom i Eurobasket koji nas očekuje već naredne godine.

Takođe, nema navijača koji se odmah neće zapitatli da li će Kari Pešić uspeti da vrati u reprezentaciju Nikolu Jokića.

Bio je iskusni stručnjak jedan od retkih koji je spuštao loptu letos kada su svi napadali Jokića, jer je ovog leta odbio da igra za reprezentaciju koja se nije plasirala na Olimpijske igre. 

- Sada su se svi kao iznenadili, ali ja nisam kada je objavio da ne može da igra. Vidim da su gotovo svi "pali u nesvest" zbog toga, a Jokić je samo doneo jednu logičnu odluku za respekt - rekao je Kari, koga odluka Jokića nije iznenadila.

Foto: Starsportphoto

Nikola Jokić

- Očekivao sam ovako nešto s obzirom da je odigrao duplu sezonu. Mislim da se radi o velikoj iscrpljenosti, a da ne spominjem mogućnost da se povredi, ako se dovoljno ne odmori. Mnogo se fizički i mentalno istrošio u skoro dve spojene NBA sezone, jer je vukao Denver - kazao je pre nekoliko meseci sada selektor Srbije. 

 

Neće biti lako odbiti Pešića bez validnog razloga. Takođe, znamo da kod legendarnog stručnjaka nema durenja, ljutnje, nepoštovanja...ekipa je na prvom mestu, pa bi i ostali morali da povedu računa.

Setimo se samo Radmanovića! Jeo je bananu dok je Pešić govorio u svlačionici, pa je nekadašnji igrač Los Anđeles Lejkersa izbačen iz tima, a nije ga bilo ni na dodeli medalja. Sa Pešićem nema šale!

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
samopostovanje

pre 2 godine

jokic vjerovatno vise nikad nece igrati za srbiju...ali on nije ni neophodan...srbija je uvjek imala odlicne centre...danas je problem sto je srbija tanka na svim ostalim pozicijama...ako ne mogu da igraju bogdanovic i lucic...tu nema kosarke...micic tanak ili nece...teodosic vec u godinama...

Saša

pre 2 godine

Nije valjda lud da ga zove. Pa zaboga, čovek treba da timari konje.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija