• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.09.2021

07:58

SRBIJA OSTAJE BEZ SELEKTORKE! Napadaju sa svih strana, evo ko hoće da nam otme Marinu!

Košarka

SRBIJA OSTAJE BEZ SELEKTORKE! Napadaju sa svih strana, evo ko hoće da nam otme Marinu!

Podeli vest

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije posle Olimpijskih igara ostala je bez Sonje Savić i Jelene Bruka, a čini se da će doživeti novi udarac

Moguće je da nacionalni tim napusti i selektorka Marina Maljković.

Marina je nacionalni tim dovela do vrha evropske i svetske košarke ove jeseni bi mogla da bira ponude selekcija koje su zainteresovane da je angažuju.

Foto: Starsportphoto

Marina Maljković napušta Srbiju

Prvo se u toj priči pojavila Francuska, koju je Marina pobedila u finalu Evropskog prvenstva, a koja se revanširala u meču za bronzu na Olimpijskim igrama.

Navodno u red su stali i Belgijanci. Marina Maljković bi mogla da preuzme nacionalni tim te zemlje i povede ga ka tituli kontinentalnog šampiona! Na prethodnom takmičenju upravo ih je Srbija zaustavila pobedom u polufinalu, a Belgijanci smatraju da bi sa Marinom mogli do trona.

Kao i u slučaju Francuske, Belgija je odlučila da ne produži ugovor sa dosadašnjim selektorkom.

Foto: reuters

 



rancuze je napustila Valeri Garnije, dok su Belgijanci završili saradnju sa Filipom Mestdahom i sada kreću u potragu za novim licem na klupi ženske košarkaške reprezentacije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija