• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

30.09.2021

23:11

Italijani bolji od Rusa! Real RAZBIO EFES! Makabi u tesnom meču slavio protiv Bajerna!

Košarka

Italijani bolji od Rusa! Real RAZBIO EFES! Makabi u tesnom meču slavio protiv Bajerna!

Podeli vest

Košarkaši Milana pobedili su večeras u istoimenom gradu ekipu CSKA iz Moskve sa 84:74 (21:29, 23:16, 18:14, 22:15), u meču prvog kola Evrolige!

Ekipu Milana do pobede su vodili Šejvon Šilds i Serhio Rodriges sa po 17 poena. Šilds je upisao sedam skokova i pet asistencija, a Rodriges je zabeležio četiri skoka. Bolji od ostalih u moskovskoj ekipi bio je Ife Lundberg sa 13 poena, uz sedam skokova i šest asistencija, dok je Vil Klajburn postigao poen manje.

Srpski košarkaš Nikola Milutinov, koji nastupa za CSKA, zbog povrede je napustio teren već u drugom minutu meča.U sledećem kolu Milano gostuje Baskoniji, a CSKA gostuje Efesu.

Foto: Starsportphoto

 

Real Madrid je na svom terenu bio bolji od aktuelnog prvaka ekipe Efesa sa 82:69 (32:15, 18:20, 18:13, 14:21).Najviše poena u španskom timu imali su Geršon Jabusele i Tomas Ertel, 15, dok je Valter Tavareš upisao 13 poena uz 12 skokova.

U ekipi Efesa najbolji učinak ostvario je Šejn Larkin sa 21 poenom i šest asistencija, srpski igrač Filip Petrušev je postigao 17 peona, a Vasilije Micić je zabeležio devet.Real Madrid u sledećem kolu Evrolige gostuje Olimpijakosu.

 Košarkaši Makabija iz Tel Aviva pobedili su  na svom terenu ekipu Bajerna sa 69:68 (25:18, 15:14, 14:26, 15:10), u meču prvog kola Evrolige.U izraelskom timu najefikasniji je bio Skoti Vilbekin sa 28 poena i tri asistencije, dok je Džon Dibartolomeo upisao osam poena.

Najbolji učinak u ekipi Bajerna imao je Dešon Tomas sa 15 poena i sedam skokova, a Kori Volden je postigao koš manje uz četiri skoka. Srpski košarkaš Ognjen Jaramaz je u porazu svoje ekipe upisao dva poena i četiri skoka. Makabi u drugom kolu Evrolige dočekuje ekipu Crvene zvezde, dok Bajern na svom terenu čeka Barselonu.

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija