• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.10.2021

17:57

ZVEZDA JE OPASAN PROTIVNIK! U Izraelu pozivaju NA OPREZ!

Starsportphoto

Košarka

ZVEZDA JE OPASAN PROTIVNIK! U Izraelu pozivaju NA OPREZ!

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde sutra od 20 časova gostuju Makabi Tel Avivu

Crveno-beli su na najbolji mogući način otvorili takmičenje u ABA ligi, dok je u prvom kolu Evrolige Fenerbahče u Istanbulu savladao četu Dejana Radonjića. 

Ipak, Crvena zvezda će već sutra imati šansu za "ispravni" u Izraelu, a rival će biti Makabi Tel Aviv. Pred meč u "Menora Mivtačim Areni" govorio je Janis Sfairopulos. 

- Sve im polazi iz odbrane i to znači da napad mora da nam funkcioniše dobro. Spremili smo se za njihve slabe tačke, defanzivno i ofanzivno. Želimo da odigramo pametno - jasan je Grk i nastavlja. 

Foto: Starsportphoto

- Nadam se i očekujem punu dvoranu ponovo. Jasno je da su nam navijači potrebni na svakoj utakmici. Neophodni su nam na tribinama kako bi došli do druge pobede u Evroligi - rekao je Sfairopulos. 

MVP prvog kola bio je Skoti Vilbekin, a nema sumnje da će on biti udarna igla Makabi Tel Aviva. 

- MVP nagrada mi ne znači. Spremam se za narednog protivnika. Dobro smo se pripremali tokom čitave sedmice, što je posebno prijalo novim igračima da se povežu, nauče akcije i igraju bolje na kao tim na parketu - jasan je Vilbekin. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija