• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.10.2021

12:03

TURSKI STRUČNJAK PRETI NBA TIMOVIMA! Dajte nam meč protiv njihovog šampiona!

Košarka

TURSKI STRUČNJAK PRETI NBA TIMOVIMA! Dajte nam meč protiv njihovog šampiona!

Podeli vest

Trener Efesa Ergin Ataman smatra da bi njegova ekipa mogla bez većih problema da igra plej-of NBA lige

Njegove izjave su uvek krajnje intrigantne. Od kada je Efes uspostavio dominaciju u turskoj košarci, čini se da sa još više samopouzdanja nastupa pred predstavnicima sedme sile.

Ergin Ataman u razgovoru sa DAZN iznosi svoje viđenje razlika između njegove ekipe i ostalih timova u Turskoj, kao i timova iz NBA.

- Promenio sam sudbinu turske lige u poslednje tri godine. Pre mene, Fenerbahče je uvek osvajao titulu. Otkad sam došao u Efes, nisu osvojili ništa. Mislim da bismo mogli da igramo u plej- ofu NBA lige. Utakmica između tima šampiona Evrolige i NBA tima. Svi pričaju o tome. Vreme je, idemo! - ističe turski stručnjak, uveren da bi njegov tim mogao i te kako da se nosi sa najboljim timovima NBA lige. 

Foto: informer.rs

Ataman je uveren da košarkaške razlike između Evrope i Amerike više nisu enromne

Takođe, u razgovoru ističe da bi s obzirom na sopstvene rezultate u karijeri, bilo sasvim očekivano, gotovo neophodno da u bližoj budućnosti sedne na klupu nekog od NBA timova.

- Spreman sam da idem ako neko dođe da mi da ponudu. Osvojio sam sve u Evropi, trenirao sam razne NBA igrače i zvezde poslednjih nekoliko godina. Ljudi kažu da Efes gaji stil kao u NBA, ko je Efesov trener? Ergin Ataman. Zašto ne razmislite o NBA timu? Spreman sam, videćemo šta će se dogoditi. - 

Anadolu Efes večeras od 19.30 dočekuje ekipu CSKA iz Moskve, i ostaje da vidimo da li će Atamanovi momci biti dovoljno spremni i samopouzdani kao i njihov šef struke, u nameri da savladaju ruskog šampiona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija