• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.12.2021

10:05

PLAČE SRBIJA, BOLNE REČI SESTRE STEVANA JELOVCA! Pretužno, suze same idu...  /VIDEO/

starsport/Instagram/Sara jelovac

Košarka

PLAČE SRBIJA, BOLNE REČI SESTRE STEVANA JELOVCA! Pretužno, suze same idu... /VIDEO/

Podeli vest

Smrt srpskog košarkaša Stevana Jelovca potresla je SrbijU

 

Srpski košarkaš i prvotimac AEK-a Stevan Jelovac (32), preminuo je od posledica moždanog udara, koji je doživeo 14. novembra na treningu.

AEK se nekoliko dana nakon moždanog udara oglasio, uz napomenu da je stanje srpskog igrača stabilno, ali i dalje kritično. Nažalost, situacija se zakomplikovala, što je rezultiralo tragičnim epilogom.

Od nejega su se oprostili saigrači, srpski košarkaši, evropski klubovi, posebno potresno oproštajno pismo imao je njegov agent Miško Ražnatović, a od reči njegove sestre Sare suze idu same.

Foto: Instagram/Sara jelovac

 

Njegova sestra  verovala je da će Stevan izdržati, a njena emotivna objava dok je se još Jelovac borio za život, rasplakala je Srbiju.

Sara se od brata oprostila uz tužan video koji je AEK objavio u sećanje na Jelovca.

- Ljubavi moja znam da si sada jedan od anđela. Volim te najviše na svetu - napisala je Sara Jelovac.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Jelovac (@s.jelovac)

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija