• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.12.2021

15:50

TURCI SE PRIBOJAVAJU ZVEZDE! Jednog igrača se posebno plaše!

Košarka

TURCI SE PRIBOJAVAJU ZVEZDE! Jednog igrača se posebno plaše!

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde u sredu gostiju Efesu u Istanbulu (18.30)

Trener košarkaša Anadolu Efesa Ergin Ataman svestan je da njegovu ekipu očekuje težak meč protiv Crvene zvezde u Evroligi.

Efes bi pobedom mogao da dođe do pozitivnog učinka u eliti, dok bi Crvena zvezda trijumfom i te kako otvorila sebi šanse za Top8.

- Crvena zvezda je tim koji se odlično brani i nikada ne predaje. U napadu, poeni i asistencije Nikole Kalinića su im glavno oružje. Moraćemo da kontrolišemo skok, biće to teška utakmica. Ipak, ako ste sigurni kojim putem želite da idete onda morate biti spremni na sve izazove - kazao je Ataman.

Jedan od najboljih igrača Efesa Kris Singlton kazao je da njegov tim mora da trijumfuje na ovom susretu.

- Moramo da dobijemo ovaj meč kako bismo došli do pozitivnog skora. Ne smemo zaboraviti da je protivnik jednu pobedu iza nas... Imamo naš cilj, a to je plasman među osam najboljih i za tako nešto nam je neophodna pobeda..

EVROLIGA 

17.kolo

Sreda

Efes - Crvena zvezda 18.30

Žalgiris - Milano odloženo

Alba - Monako 20.00

Barselona - Uniks 21.00

Četvtak

Zenit - Makabi 18.00

Bajern - Baskonija 19.00

Panatinaikos - Olimpijakos 20.00

Real Madrid - CSKA 20.45

Lion - Fenerbahče 21.00

 

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nosilac opozicione liste se tukao s policijom, podržavao pajser brigade, prekršajno osuđivan... Evo kako Bora Solunac tumači uljudnost i pristojnost!
Politika

Nosilac opozicione liste se tukao s policijom, podržavao pajser brigade, prekršajno osuđivan... Evo kako Bora Solunac tumači uljudnost i pristojnost!

Nosilac zajedničke liste 12 opozicionih stranaka i pokreta, Borislav Novaković, koji u kampanji tvrdi da se zalaže za uljudnost i transparentnost u politici, tukao se s policijom, lažno glasao iz Soluna, podržavao pajser brigade omladine Narodne stranke, i preršajno je osuđivan za privredne prestupe. Osim toga, primao je platu za posao na koji nije dolazio.

21.05.2024

10:49

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija