• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.02.2022

21:06

POBEDA GA NE ZANIMA!? Trener Borca želi DOBAR UTISAK protiv Partizana!?

Starsportphoto

Košarka

POBEDA GA NE ZANIMA!? Trener Borca želi DOBAR UTISAK protiv Partizana!?

Podeli vest

Trener košarkaša Borca iz Čačka Marko Marinović rekao je danas da ekipa u dobrom raspoloženju čeka duel protiv Partizana, kao i da želi da tim ostavi bolji utisak u odnosu na prethodni meč protiv crno-belih

- Dobro znamo protiv koga igramo u subotu. Ekipa Partizana je među najjačim u ligi. Imali smo sasvim dovoljno vremena da se pripremimo, tako da u dobrom raspoloženju čekamo početak susreta. Želimo da probamo da ispravimo greške koje smo pravili u prethodnim utakmicama. A prava prilika za to je meč protiv ekipe koja je napravljena da bude barem za klasu bolja od ostalih - rekao je Marinović, preneo je klupski sajt.

Košarkaši Borca gostuju u subotu ekipi Partizana, u meču 19. kola ABA lige.

- Imaćemo lepu šansu da vidimo dokle smo stigli sa napretkom. Verujem da će utakmica biti lepa za gledanje, a jedino što želim jeste da ostavimo bolji utisak nego što smo to učinili prvi put protiv Partizana - dodao je on.

Crno-beli su prvi na tabeli ABA lige sa 14 pobeda i tri poraza, uz utakmicu više u odnosu na Crvenu zvezdu (15/1), dok je Borac 11. sa šest pobeda i 10 poraza.

Partizan je krajem oktobra u Čačku savladao Borac (86:68), a čačanski tim će posle velikih problema sa sastavom ovaj duel dočekati gotovo kompletan.

- Tokom čitave sezone nemamo sreće sa povredama, kao i bolestima. Još uvek nisu svi igrači u idealnoj formi. Stalno imamo neke probleme, a mnogo je teško raditi u takvim uslovima. Ali snalazimo se. Srećom, neki igrači su se vratili na parket protiv Zadra. Takođe, pojedinici su iskočili u prvi plan, pa su svojom borbenošću dali veliki doprinos nedavnim pobedama. Uvek neko drugi dođe u prvi plan, što je veliki plus za našu ekipu - rekao je Marinović.

Trener Borca istakao je da dve vezane pobede u ABA ligi, protiv Mege i Zadra, daju veliki podstrek ekipi.

- Naravno, ima još mnogo da se igra, ali sa pomenute dve pobede se lakše diše. Takođe, sve rečeno nam daje motiv da ligu završimo onako kako smo to planirali još na početku sezone - ocenio je Marinović.

Meč između Partizana i Borca na programu je u subotu od 17.00.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija