• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.02.2022

21:42

DIVAC I SAVELJIĆ SU SE POTUKLI U NJEGOVOM RESTORANU! Bodiroga se povodom INCIDENTA oglasio za Informer.rs

Zoran Zestic/Tanjug/insajder/peintscreen

Košarka

DIVAC I SAVELJIĆ SU SE POTUKLI U NJEGOVOM RESTORANU! Bodiroga se povodom INCIDENTA oglasio za Informer.rs

Podeli vest

Sportsku javnost potresla je vest da su nekada veliki prijatelji Vlade Divac i Niša Saveljić imali obračun u restoranu Dejana Bodiroge na Vračaru, a sada se za Informer.rs tim povodom oglasio baš vlasnik pomenutog objekta

Kako piše "Kurir", do tuče između Divca i Saveljića je došlo u decembru prošle godine, a sve zbog toga što se 51-godišnji bivši fudbaler nabacivao ćerki (24) nekadašnjeg košarkaša.

Očevici navodno tvrde da je Divac išamarao Saveljića, kao i to da su ih razdvajali konobari, a sada se o svemu tome za naš portal oglasio i Dejan Bodiroga.

- Hvala Vam mnogo, hvala Vam. Prijatno - bile su reči proslavljenog asa za Informer.rs.

Foto: Starsportphoto

Dejan Bodiroga

Podsetimo, Saveljić je potvrdio da je došlo do svađe, ali tvrdi da događaj nije bio toliko brutalan.

Žao mi je što nismo razgovarali o tome i što nisam imao priliku da objasnim. Mene niko nije gurao, niti udarao, samo sam izguran iz lokala. Neprijatno jeste, ali žao mi je ako je familija Divac tako shvatila, ja to ne radim - reči su Niše Saveljića za "Kurir".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dule

pre 2 godine

Ako sad za poruke šamara, šta li će raditi kad ona bude imala 34 godine. Jel' ova porodica prolupala ili su to saveti gurua?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija