• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.02.2022

17:33

MEGA PREGAZILA ZLATIBOR! Beograđani silovito ZAKAZALI megdan sa Zvezdom!!

bcmegabasket.net

Košarka

MEGA PREGAZILA ZLATIBOR! Beograđani silovito ZAKAZALI megdan sa Zvezdom!!

Podeli vest

Košarkaši Mege plasirali su se u polufinale Kupa Koraća, pošto su u Nišu savladali Zlatibor rezultatom 84:57 (19:20, 22:9, 21:8, 22:10) i u polufinalu će igrati protiv branioca trofeja Crvene zvezde

Beograđani su rutinskom igrom u drugom četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća deklasirali Zlatiborce i plasirala se u polufinale, gde će se u subotu od 17 časova sastati sa Crvenom zvezdom.

U uvodnim minutima meča Zlatibor je bio konkretniji, pa je poveo 12:5. Međutim, Mega je brzo reagovala i serijom 10:2 za tri minuta povela 15:14. Do kraja prve deonice igralo se u egalu, pa je završena 19:20.

Bolja je bila Mega u drugoj četvrtini, posle trojki Kočovića i Cerovine u 15. minutu povela 32:23, a onda trojkom Ružencova i 38:27. Na veliki odmor, Beograđani su otišli sa velikih 12 poena prednosti – 41:29.

Početkom trećeg perioda, Mega je pojačala ritam i otišla na nedostižnih +16 (47:31). Pokušavala je ekipa iz Čajetine da uhvati ritam, ali su izabranici trenera Jovanovića čuvala ubedljivu dvocifrenu prednost, koja je u 27. minutu bila 57:40.

Start poslednjeg kvartala nije doneo ništa novo, Beograđani su potpuno kontrolisali rezultat i dešavanja na terenu, u 32. minutu stigli i do 20 poena prednosti – 67:47. Dva minuta kasnije, imala je Mega i najvećih plus 24 (73:49), pa je pitanje drugog polufinaliste koji će u subotu izaći na megdan Crvenoj zvezdi bilo rešeno.

U pobedničkom timu najefikasniji je bio Boriša Simanić sa 15 poena, dvocifren je bio i Jović sa 10 koševa, po osam poena su postigli Ružencev i Matković, a Smit šest.

Kod Zlatibora, Kočović je bio najefikasniji sa 11 poena, Rudan je dao devet, Cerovina šest.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame!
Live TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame!

Sinoć su otvorene Olimpijske igre u Parizu. Spektakl prilikom otvaranja izazvao je burne reakcije. Da li je ono bila promocija jednakosti kako tvrde organizatori, ili nešto drugo? Na ovu, ali i sve druge važne svetske teme govorili su gosti emisije "Rat uživo", Dragoslav Rabrenović ispred Instituta ta nacionalnu strategiju i stručnjak za strategijski menadžment.

27.07.2024

22:05

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)
Live TV

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)

Amerika je rešila da nam za svog novog izaslanika pošalje čoveka koji ukupno ima tri slike na internetu. To je čovek koji je organizovao Majdan. Ne pište nam se dobro. Na ovu temu u emisiji "Otvoreni studio" govorili su politički filozof Dragoljub Kojčić i stručnjak za bezbednost Ivan Miletić. Novinar i ratni reporter Igor Damjanović uključio se uživo u program i komenarisao je ovu temu.

27.07.2024

19:43

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija