• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.02.2022

23:23

GORAK UKUS POSLE PORAZA U FINALU KUPA! Avramović sa SLOMLJENIM NOSOM na raspolaganju Pešiću!

Starsportphoto©

Košarka

GORAK UKUS POSLE PORAZA U FINALU KUPA! Avramović sa SLOMLJENIM NOSOM na raspolaganju Pešiću!

Podeli vest

Košarkaška reprezentacija Srbije okupila se u Beogradu pred dvomeč sa Slovacima, a Aleksa Avramović stavio se na raspolaganje selektoru Svetislavu Pešiću

Mnogo problema pratilo je Svetislava Pešića tokom okupljanja pred dvomeč sa Slovacima u okviru FIBA prozora. Reprezentacija se danas okupila, a Aleksa Avramović je uprkos povredi na raspolaganju selektoru Srbije. 

- Dobro se osećam. Dobio sam udarac i slomljen je nos. Pauziram samo danas, već sutra se vraćam, samo da mi se uradi maska. Dve-tri nedelje mi je obavezno da nosim masku. To je nešto što se često dešava u sportu, nije to nikakva novost. Ovde smo svi u službi reprezentacije, da pomognemo svako koliko može da ostvarimo obe pobede nad Slovačkom. Biće važne obe utakmice za nastavak takmičenja - jasan je Avramović. 

Crno-beli su odigrali četiri utakmice u osam dana, ali je Partizan ostao bez trofeja u Kupu Radivoja Koraća. Avramović ističe da umor postoji, ali da se on oseća dobro.

- Generalno, nisam umoran uopšte, fizički se odlično osećam. Sada je totalni fokus na onom što sledi u petak i ponedeljak. Već smo u tome, radimo analize, gledamo kako da se što bolje spremim - ističe srpski plej. 

Foto: Starsportphoto©

Slovaci su namučili Letonce kao gosti na prethodnom meču, a Avramović očekuje težak meč protiv narednog rivala. 

- Očekujem da će igrati agresivnu košarku. Imaju osnovu tima koja igra dugo na okupu, neki igrači koji mogu da doprinesu u napadu. Mi moramo da odgovorimo jakim pristupom u odbrani, jer se tako menja tok utakmica. Ako budemo imali odličan pristup odbrani, desiće se pozitivne stvari u napadu i mi ćemo rasti kao tim. Očekujem da ćemo odigrati dve dobre utakmice i pobediti - dodao je Avramović. 

Kup je završen porazom od Crvene zvezde, ali Avramović neće klonuti duhom. 

- Atmosfera je bila fantastična, Crvena zvezda je pobedila, čestitao sam im na trijumfu. Jednostavno, ostaje gorak ukus, jer prvi trofej koji smo mogli da osvojimo – nismo. Nećemo klonuti duhom, napadamo sve ostalo što možemo napasti. Posedujemo kvalitet, možda smo bili u blagom padu forme kroz neke prethodne utakmice. Podići ćemo se i pronaći pravi put do osvajanja trofeja - podvukao je Aleksa Avramović. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

ZVANIČNO! Pešić otvorio vrata strancima u reprezentaciji!
Košarka

ZVANIČNO! Pešić otvorio vrata strancima u reprezentaciji!

Svim stranim košarkašima koji steknu uslov da obuku dres Srbije vrata državnog tima su širom otvorena. Selektor Orlova Svetislav Pešić je to najavio pre nekoliko dana, a danas je na okupljanju reprezentacije za mečeve sa Slovačkom to i zvanično potvrdio

21.02.2022

19:38

sledeća vest

Vesti

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"
Politika

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"

Član predsedništva Srpske Napredne Stranke Branislav Malović kaže da "posle propalog "svelitijumskog sabora" u Loznici na Vidovdan svakome u Srbiji je jasno da apsolutno ne postoji nijedan razlog da se ne krene dalje sa ovim projektom".

02.07.2024

21:08

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija