• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

12.03.2022

22:54

STEFANOVIĆ PRED CIBONU: Oni su FAVORITI!

Starsportphoto

Košarka

STEFANOVIĆ PRED CIBONU: Oni su FAVORITI!

Podeli vest

Trener košarkaša FMP-a Nenad Stefanović rekao je da je Cibona favorit u predstojećem meču ABA lige, ali da će njegova ekipa pokušati da pruži svoj maksimum

- Igramo sa ekipom Cibone koja je sigurno medju timovima koji su u najboljoj formi u ABA ligi. Normalno je da svaka promena trenera donosi privremeni boljitak, ali je ovo već kontinuirani boljitak koji se vidi u broju vezanih pobeda i osvajanju Kupa- rekao je Stefanović.

Košarkaši FMP-a dočekuju sutra ekipu Cibone, u utakmici 22. kola ABA lige.

- Neki igrači Cibone su dobili drugačije uloge i u odnosu na prvi meč mislim da nas očekuje puno drugačija utakmica u Beogradu. Razlozi su ovi koje sam naveo, ali i to što ponovo nismo sigurni u kom sastavu ćemo nastupiti. Prepuštam Ciboni ulogu favorita jer je to u ovom trenutku tako. Mi ćemo probati u odnosu na naš sastav da damo svoj maksimum i kao uvek na domaćem terenu imamo dobar nivo energije i borbenosti-  dodao je on.

Stefanović je rekao i da se nada da će hala biti puna kao što je bila na nekim prethodnim utakmicama.

Foto: Starsportphoto

 

- Cibona je prilično zvučno ime, a i stanje na tabeli je takvo da odlučuje o bitnim mestima na tabeli- rekao je trener FMP-a.

Košarkaš FMP-a Aleksa Stepanović rekao je da njegovu ekipu očekuje izuzetno teška utakmica protiv direktnog konkurenta za mesto u plej-ofu.

- Oni su promenom trenera dobili neku novu energiju i vezali 12 pobeda u ABA ligi, prvenstvu i kupu Hrvatske- rekao je Stepanović.

- Na nama je da popravimo utisak od prošlog kola, pre svega u odbrani i kontroli skoka, kao i da smanjimo minute praznog hoda u napadu. Daćemo sve od sebe da pobedimo i budemo korak bliže plej-ofu- dodao je on.

FMP je šesti na tabeli regionalnog takmičenja sa deset pobeda i devet poraza, dok je Cibona poziciju ispod sa skorom 9/10. Trener zagrebačkog tima Gašper Okorn je naveo da je utakmica protiv FMP-a "prva u nizu teških" i to u gostima.

- FMP je odlična ekipa, što njihova pozicija na tabeli i govori. Ali i mi smo u odličnoj formi, mogu reći i da smo kompletni iako ćemo dozirati povratnike u sastav-  rekao je Okorn.

- Moramo biti brzi, agresivni i boriti se svaki skok i loptu. To sve kada se stavi u jednu celinu zvuči odlično i mi ćemo na tom talasu i samopouzdanju ići na pobedu kao i svaku utakmicu do sada- dodao je on.

Utakmica FMP - Cibona igra se sutra od 21.00 u hali u Železniku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija