• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.03.2022

20:33

BRAVO MAJSTORE! SRBIN SRUŠIO REAL! Nestvarni Micić izdominirao u utakmici SEZONE...

Starsportphoto

Košarka

BRAVO MAJSTORE! SRBIN SRUŠIO REAL! Nestvarni Micić izdominirao u utakmici SEZONE...

Podeli vest

Košarkaši Anadolu Efesa savladali su Real Madrid 93:90, u meču 31. kola Evrolige.

Efes je sada na skoru 14-10 i praktično overio mesto u Top 8, pa se sada bori za Top 4 mesto. Real Madrid ostaje na drugom mestu, a ovo je bila najbolja utakmica ove sezone u Evroligi!

Vasilije Micić upisao je 29 poena i šest asistencija. Šutirao je 6/11 za dva, 3/6 za tri i 8/8 sa linije penala.

Srpski plejmejker Vasilije Micić bio je najbolji igrač u prvom poluvremenu sa 17 postignutih poena, ali je Real Madrid vodio tokom čitavog meča.  Real je imao koš prednosti posle prve četvrtine, dvocifrenu prednost u drugoj, a na poluvremenu je bilo +7 za Madriđane.

 

 

Bilo je mnogo trojki u trećoj četvrtini, gde je viđeno 56 poena. Real je imao konstantnu prednost, a na +10 u poslednjoj sekundi treće deonice je Micić fauliran na šutu za tri poena i sa tri bacanja smanjio je na -7. Real trojkom Jabuselea na startu četvrte četvrtine, dolazi do +10 opet, a onda ide serija Efesa.

Foto: Starsportphoto

 

Sjajni Srbin je trojkama i prodorima pokrenuo svoj tim,a Efes je došao do prvog vođstva na dva minuta do kraja, kada je Elajdža Brajant pogodio trojku za 91:90, a zatim je Micić ukrao loptu i položio za +3. Ertel je promašio trojku za izjednačenje na 40 sekundi do kraja, Micić je uhvatio loptu, a na 25 sekundi do kraja je promašio na ulazu preko Tavaresa.

Viđena je mrtva lopta, a skakali su Danston i Dek, lopta je pripala Efesu, Real je branio napad i odbranio, pa im je ostalo 9 sekundi za šut za izjednačenje, zbog čega je Pablo Laso zatražio poslednji tajm-aut kako bi nacrtao poslednju akciju!

Osim Micića istakli su se Moerman koji je ubacio 18, Larkin 12, Plajs 11 poena. Kod Reala su se istakli Dek sa 23 poena i 10 skokova i Jabusele sa 20 poena. Hanga je dodao 14.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija