• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.04.2022

08:32

ŽESTOKE OPTUŽBE STILISTKINJE: Majka košarkaša Milka Bjelice fizički me napala, pokušala je da iznudi 300 evra! Nevenka Bjelica: Rekla je da sam budala

printscreen/Instagram Ana Bjelica

Košarka

ŽESTOKE OPTUŽBE STILISTKINJE: Majka košarkaša Milka Bjelice fizički me napala, pokušala je da iznudi 300 evra! Nevenka Bjelica: Rekla je da sam budala

Podeli vest

Stilistkinja Kristina Mogul kaže da ju je napala Nevenka Bjelica, majka košarkaša Milka Bjelice i odbojkašice Ane Bjelice

Kristina tvrdi da ju je Nevenka napala na parkingu u kraju gde žive i da je pokušala da joj iznudi 300 evra za ogrebotinu koju je napravila, a koja, po njenoj proceni, ne vredi ni 100 evra.

 Desila mi se neprijatnost. Majka poznatog košarkaša Milka Bjelice fizički je nasrnula na mene i pokušala da mi iznudi 300 evra za ogrebotinu na autu koja ne vredi ni sto evra. Jesam napravila štetu i rekla sam da ću da platim, ali kada je rekla cenu, bila sam u šoku. Tražila sam joj predračun i dokaz na osnovu čega ona traži toliki novac, a nakon toga krenula je fizički da nasrće na mene! Nisam znala šta me je snašlo. Štetu sam napravila na kolima njene ćerke i dostaviću vam fotografiju da vidite o čemu je reč. Nisam pobegla sa lica mesta, već sam čekala da se neko od njih pojavi kako bih rešila situaciju, ali ljudski - kazao je za Kurir Kristina i detaljno objansila šta se desilo: 

Foto: Starsportphoto

Milko Bjelica

- Pojavila se Milkova majka. Odmah me je pitala kako se to desilo, objasnila sam joj. Pošto sam žurila, ostavila sam joj broj telefona i rekla da ću da platim. Oni su, inače, poznati po tome da stavljaju kamenje na parking mesto da niko ne sme da se parkira osim njih, zovu "pauk", komunalnu policiju komšijama... Ali to je sad manje važno koliko način njenog ophođenja i ponašanja. Ja sam na svojim kolima napravila veću štetu, i to me je koštalo 150 evra. Kad sam joj to rekla, oterala me je u pi*ku materinu i krenula da mi je*e majku! Reč po reč krenula je da me razvlači po ulici. Stajala sam mirno, nisam joj uzvratila jer može da mi bude baba. Ovo je bruka za tu porodicu - tvrdi Kristina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bjelica (@bjelicaana)

Nevenka Bjelica je potvrdila da je došlo do incidenta:

- Nisam je fizički napala. Ona mi je rekla da sam budala. Ne bih o tome da pričam jer je njen muž dao novac i rešili smo situaciju - poručila je Bjelica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front!
Live TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front!

U Pojasu Gaze od početka sukoba ubijeno je više dece nego u svim svetskim sukobima zajedno. Amerika štiti Izrael do krajnjih granica, ipak navodno se sprema optužnica protiv Netanijahua zbog svega što se dešava u Pojasu Gaze. Na ovu, ali i druge aktuelne teme govorili su gosti "Rata uživo" Vojislav Milošević, direktor Centra za antiterorizam i Ivan Ivanović iz pokreta "Naši".

28.04.2024

19:53

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija