• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.04.2022

12:52

MISTERIJA REŠENA! Posle pisanja o NATO Nedovićev nalog na Tviteru nestao! Otkriveno zašto!

Košarka

MISTERIJA REŠENA! Posle pisanja o NATO Nedovićev nalog na Tviteru nestao! Otkriveno zašto!

Podeli vest

Asu Panatinaikosa Nemanji Nedoviću ugašen je profiv na društvenoj mreži Tviter

Nemanja Nedović je žestoko branio Srbiju i Zvezdu nakon meča sa Žalgirisom i nemilih scena u Kaunasu, pa su svi pomislili da je zbog toga ugašen Tviter profil našeg reprezentativca.

Ali, rešena je misterija. Telegraf prenosi da se ne radi o suspenziji, već je najbolji košarkaš Panatinaikosa odlučio da sam ugasi profil. 

Foto: printscreen/tvsportklub

 

Podsećamo, Nemanja Nevodić je u ponedeljak stao u odbranu igrača Crvene zvezde koji su u Litvaniji odbili da podignu transparent napisan na ukrajinskoj zastavi. Istakao je da su crveno-beli bili provocirani NATO zastavama i napisao: "Nema mesta takvim stvarima u košarkaškim halama". Njegov nalog na Tviteru je posle toga blokiran.

Foto: Starsportphoto

 

Crveno-beli u Kaunasu nisu želeli da sa domaćinom drže zastavu Ukraine na kojoj ke pisalo "stop war". Usledile su uvrede i provokacije domaćih navijača, koji su mahali NATO zastavom, uvredljivo skandirali, čak i napali igrače i navijače srpskog tima.

Dan nakon meča Nedović je reagovao, nije mogao da ćuti posle nepravde. U svojom objavama je stao u odbanu bivšeg tima. Reprezentativac Srbije je poručio Evroligi da u košarkaškim dvoranama ne bi trebalo da se nađu NATO i kritikovao provokacije Litvanaca.

Navijači koji prate Nedovića na društvenim mrežama odmah su primetili njegov "izostanak". Već tokom noći, usledili su komentari, poruke podrške... Svi su pretpostavili da je profil suspendovao Tviter, ali je ipak košarkaš kako je preneo pomenuti izvor ugasio profil.

Takođe, Evroliga je reagovala i pokrenula disciplinski postupak protiv Žalgirisa zbog dešavanja u Kaunasu na meču sa Crvenom zvezdom (103:98) u 21. kolu takmičenja. 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
jovanb

pre 2 godine

srpski idioti kao vucic i njegov sin danilo diler droge, vucicev brat sadi marihuanu po srbiji, ljubavnik velja nevolja u zatvoru, a ourednik informera daje guzu vucicu da ga jebe svako jutro. jeste li retardirani idioti. skupljamo novce da se idiot vucic napokon objesi o luster. pickice srpske.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija