• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.04.2022

22:14

NAJTEŽI I NAJZAHTEVNIJI MEČ! Trener FMP-a oprezan pred meč sa Zvezdom!

Starsportphoto©

Košarka

NAJTEŽI I NAJZAHTEVNIJI MEČ! Trener FMP-a oprezan pred meč sa Zvezdom!

Podeli vest

Košarkaši FMP-a su obezvedili plej-of, a sada idu na megdan braniocu trona koji je na dobrom putu sa prvog mesta ide doigravanje

FMP iz Železnika je bez sumnje najprijatnije iznenađenje sezone u ABA ligi. Igraće u plej-ofu van svih očekivanja, ali zasluženo.

U poslednja dva kola odmeriće snage sa još dva tima iz vrha tabele, Crvenom zvezdom i Cedevita Olimpijom. Najpre u ponedeljak gostuje gradskom rivalu u dvorani Pionir (18.00).

Trener Nenad Stefanović je biranim rečima govorio o narednom rivalu, ali je apostrofirao značaj utakmice za njegovu ekipu.

Foto: Starsportphoto©

 

- Čeka nas najzahtevniji i najteži meč u dosadašnjem delu prvenstva s obzirom da igramo sa aktuelnim šampionom ABA lige i jedinim predstavnikom regiona u Evroligi. Za nas je ovo dobra utakmica iz dva razloga. Prvo da bismo videli kako ćemo se snaći u okolnostima kada u četiri dana imamo dve jake utakmice, kakva je bila ona u petak i kakva će biti ona sutra. Interesuje me da vidim reakciju igrača i kako možemo da iznesemo to energetski. Drugi razlog je što želimo da vidimo u odnosu na prvi meč sa Crvenom zvezdom, gde smo imali određene periode dobre igre, ali smo i vrlo brzo pali i videli da ne sme da bude bilo kakvih perioda praznog hoda. Želimo da vidimo da li možemo da produžimo momente dobre igre i da probamo da budemo konkurentni što je duže moguće. Očekujem dobru utakmicu i nadam se dobroj predstavi mojih momaka - rekao je Stefanović.

Utakmica se igra u ponedeljak u 18 časova. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija