• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.04.2022

22:17

PRŠTALO U EL KLASIKU! Mirotić se SUKOBIO sa Abaldeom! Drama rešena u PRODUŽETKU (VIDEO)

Printscreen You Tube

Košarka

PRŠTALO U EL KLASIKU! Mirotić se SUKOBIO sa Abaldeom! Drama rešena u PRODUŽETKU (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaši Barselone savladali su Real Madrid rezultatom 108:97 u 28. kolu ACB lige

Ovim trijumfom Katalonci su napravili džinovski korak ka osvajanju prve pozicije, pred start plej-ofa španskog šampionata.

El Klasiko je obeležio i žestok sukob prve zvezde Barselone Nikole Mirotića i košarkaša Reala Alberta Abaldea.

Krenulo je verbalnom svađom, a završilo se tako što je Crnogorac odgurnuo Abaldea, koji mu nije ostao dužan, pa su se u metež umešali svi akteri.

Epilog svega bilo je isključenje Mirotića i Abaldea, a obračun je nastavljen i u tunelu, gde je košarkaš Reala laktom zakačio asa Barselone.

Madriđani su tada bili nadomak trijumfa, imali su prednost 89:88, Dejvis je promašio šut za tri, ali su sudije odlučile da je Sertač Šanl fauliran i dodelile Turčinu dva slobodna bacanja na osam desetinki do kraja meča.

Prvo bacanje je Šanl promašio, ali pogodio drugo, dok je Serhio Ljulj promašio trojku za pobedu, pa se otišlo u produžetke.

Tamo je bilo neizvesno sve do 100:97, kada je Barselona napravila seriju 8:0 i na kraju ostvarila  trijumf dvocifrenim rezultatom.

Katalonce je do trijumfa vodio Nikolas Laprovitola sa 20 poena, kod Reala je najbolji bio Gabrijel Dek sa 17 koševa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija