• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.04.2022

07:22

PROVOKACIJA TURAKA! Trešti! Uz ovu pesmu su slavili pobedu u Areni! (VIDEO)

printscreen

Košarka

PROVOKACIJA TURAKA! Trešti! Uz ovu pesmu su slavili pobedu u Areni! (VIDEO)

Podeli vest

Posle pobede nad Partizanom košarkaši Burse burno su proslavili plasman u narednu rundu Evrokupa

Na zvaničnom nalogu podelili su snimak pesme koja bi mogla da se protumači kao provokacija.

Dok su crno-beli tugovali Turci su slavili uz šampanjac, isprskali su trenera Dušana Alimpijevića, koji je odmerenim rečima govorio na konferenciji za medije, ali i sve ostale junake pobede. Pred utakmicu im niko nije davao šanse da mogu da savladaju Partizan, posebno u onakvoj atmosferi beogradske Arene.

Ali, uspeli su da naprave veliki preokret u finišu i izbore produžetak, a onda potpuno dotuku crno-brlr. Usledilo je slavlje uz pesmu "Disko Partizani", što bi moglo da bude protumačeno i kao provokacija. Naime, na Tviter nalogu kluba malo su doradili klip i dodali pesmu "Disco, disco, Partizani" nemačkoj DJ Šantela, koji obrađuje romsku i balkansku muziku.

Mada, ne moramo istaći da su se igrači i stručni štab poneli džentlmentski posle trijumfa u Areni.

 

 

 

Takođe, Tarik Sezgun, košarkaš koji nije ni ulazio na teren, na kraju je na tabli u svlačionici na papiru napisao reči "Sećanje na Partizan" sa datumom 20. aprilom 2022. godine.

 

 

 

Upravo taj papir kasnije je tokom fotografije u centralnom delu držao trener Dušan Alimpijević.

Bursa će sledeće sedmice u Sloveniji igrati protiv Cedevita-Olimpije.  Najefikasniji u timu Partizana bio je Aleksa Avramović sa 23 poena, Matijas Lesor je dodao 20, Kevin Panter 13, dok je Jam Madar utakmicu završio sa 11 poena.

Bursu je do pobede u Beogradskoj areni vodio Endru Endruz sa 23 poena, tri manje je ubacio Onuralp Bitim, dok je Džon Holand postigao 17 poena.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija