• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.04.2022

09:26

ŠARUNAS BESAN KAO RIS! Igrači, treba da vas je SRAMOTA! Za to vreme Barselona ponovo DETONIRA tržište!

Košarka

ŠARUNAS BESAN KAO RIS! Igrači, treba da vas je SRAMOTA! Za to vreme Barselona ponovo DETONIRA tržište!

Podeli vest

Košarkaši Barselone doživeli su drugi poraz u četvrtfinalu Evrolige od Bajerna iz Minhena, te će o putniku na završni turnir u Beogradu odlučivati majstorica

Veliko izneneđanje režirala je četa Andree Trinkijerija i uspela da odbede plej-of seriju u neočekivanu dramu. Barselona je kao prva završila regularni deo sezone, dok je Bajern tek u poslednjem kolu overio doigravanje. Ipak, to se na terenu nije pokazalo, te će se sve rešavati u Blaugrani. 

Trener Barselone Šarunas Jasikevičijus bio je izuzetno besan nakon utakmice. Katalonci su odigrali jednu od slabijih partija ove sezone, postigli svega 52 poena, te je Litvanac na konferenciji bio izrevoltiran. 

- Sramota me je, nadam se da je i igrače. Krivac nije trener, nisu ni sudije, ni protivnik - već vi. Svako od njih mora da se pogleda u ogledalu. Teško je razumeti kako se ovaj tim toliko promeni za samo 48 sati. Od tima koji igra predivnu košarku postane neprepoznatljiv. Već sam rekao da ćemo imati uspone i padove sa ovim igračkim kadrom. Moramo da ih prebrodimo i pronađemo način da igramo bolje - grmeo je trener Barselone. 

Zanimljivo, i dok je košarkaši Barselone voditi bitke u Minhenu, klub iz Katalonije započeo je sklapanje tima za narednu sezonu koji bi, ukoliko se ostvari pisanje španskih medija mogao da bude jedan od najmoćnijih ikada u Evroligi! 

Foto: Tanjug

Tomaš Satoranski u dresu Češke

Nakon što su u Barselonu iz NBA lige stigli Nikola Mirotić, Aleks Abrines i Dante Eksum, put Katalonije bi mogao da krene još jedan as iz najjače lige sveta. Španci uveliko pišu da je Tomaš Satoranski na pragu povratka u Blaugranu, te da će on u tandemu sa Nikom Kalatesom predvoditi ekipu iduće sezone. 

Satoranski je već nastupao za Barselonu, pre nego što je i otišao put NBA lige i obukao dres Vašington Vizardsa, potom je igrao i za San Antonio Sparse, da bi se ove sezone vratio u dres Vašingtona. Ove sezone je odigrao 22 meča za Vašington i beležio je nešto manje od pet poena po utakmicu u proseku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17