• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.04.2022

23:37

DESETKOVANI PANTERI POKLEKLI U PODGORICI! Stefanović najavljuje MAJSTORICU! Evo zašto nije bilo Džonsa!

Starsportphoto©

Košarka

DESETKOVANI PANTERI POKLEKLI U PODGORICI! Stefanović najavljuje MAJSTORICU! Evo zašto nije bilo Džonsa!

Podeli vest

Oslabljeni FMP Železnik nije uspeo da napravi podvig i trijumfuje u Morači protiv Budućnosti, koja je povela u plej-of seriji ABA lige

Podgoričani su slavili i došli na pobedu od plasmana u polufinale, gde ih čeka drugoplasirani tim iz ligaškog dela sezone ABA lige, a to je Partizan.

– Čestitam Budućnosti na zasluženoj pobedi, mislim da smo i mi podjednako zaslužili trijumf večeras. Pre početka utakmice, kada su ljudi videli Džonsa nema, pomislili su da će biti mnogo drugačiji ishod. Ipak, pokazali smo čvrstinu, ali tek od 12. ili 13. minuta, to je glavni problem – bili smo uplašeni u napadu, a grešili smo u odbrani – rekao je šef struke FMP-a Nenad Stefanović.

Trener Pantera otkrio je da su tek jutros saznali informaciju da neće igrati Brajs Džons.

– Bili su čvršći u odbrani, isterali su nas uz reketa u jednom periodu. Mislim da su njihovi padovi u igri mnogo manji, alii ako pogledamo činjenicu da nam je prvi plejmejker 2002. godište… Ne znam ko to ima u ligi. Jutros smo saznali da Džons neće igrati, ali smo i pored toga bili dostojan protivnik.

Foto: Starsportphoto

 

Objasnio je i zašto nije bilo najboljeg igrača iz drugog dela sezone ekipi iz Železnika.

– Džons ima povredu za koju nismo znali da je toliko ozbiljna, potrudićemo se da se oporavi do srede, ali je velika verovatnoća da neće igrati.

U tim se posle pauze vratio Geret Nevels.

– Možda se u statistici ne vidi njegov učinak večeras, ali prezadovoljan sam. Imao je pauzu od tri meseca, ali pokazao je da je pravi, igrao je na sopstvenu odgovornost. Bio je sasvim okej – ocenio je Stefanović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Neprijatelji opkoljavaju Srbiju! Da li je u pitanju špijunaža ili terorizam?
Live TV

Neprijatelji opkoljavaju Srbiju! Da li je u pitanju špijunaža ili terorizam?

Oko Srbije već duže vreme kruže razni špijunski dronovi. Malo - malo pa se posmatraju položaji srpske vojske. Niz incidenata dogodio se 2015. pa sve do incidenta ispred Izraelske ambasade. Mnogo je opasnosti! Da li smo bezbedni? Na ovu temu u "Info večeri" govorili su politički konsultant Vladimir Dobrosavljević, bivši obaveštajac Karlo Dulović i Željko Šajn, novinar "Politike".

04.07.2024

22:24

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija