• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.05.2022

22:39

KNEŽEVI PALI POSLE DRAME! Crveno-beli na F4 u Beogradu! Navijači Olija napravili HAOS posle meča! Uleteli na teren i... (VIDEO)

Printscreen You Tube

Košarka

KNEŽEVI PALI POSLE DRAME! Crveno-beli na F4 u Beogradu! Navijači Olija napravili HAOS posle meča! Uleteli na teren i... (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaši Olimpijakosa plasirali su se na Fajnal for Evrolige koji će se održati u Beogradu, pošto su u petoj utakmici Top 8 faze savladali Monako rezultatom 94:88

Grčki velikan će u Beogradu igrati protiv branioca titule Efesa, dok se u drugom polufinalu sastaju najljući rivali madridski Real i Barselona.

Tim iz Pireja je u "majstorici" četvrtfinalne serije ukupnim skorom 3:2 "čekirao" poslednju kartu za učešće na završnom turniru.

Monako je već jednom slavio u ovoj seriji u dvorani "Mira i prijateljstva" i tokom prvog poluvremena je "mirisalo" da bi to mogao da učini još jednom.

Izabranici Saše Obradovića su imali +11 u jednom momentu i sjajno igrali (19:30), kako u odbrani, tako i u napadu.

Krajem druge i početkom treće deonice kada je ta razlika smanjena potpuno neutralisana.

Monako je poveo ludom trojkom Majka Džejmsa pred sam ulazak u poslednjih 10 minuta, ali je Olimpijakos već bio tu i egal uz rezultatsku klackalicu se održao sve do dva i po minuta pre kraja.

Tada je Kostas Slukas pogodio za maksimalnih +6 za Olimpijakos (89:83), što je bio znak za erupciju u Pireju.

Iako je Majk Džejms odgovorio još jednom trojkom već u sledećem napadu, pokrenuta je "mašina" crveno-belih, a kada je na minut do kraja i Tajler Dorsi ubacio trojku, sve je bilo gotovo.

Navijači Olimpijakosa su uleteli na teren 10 sekundi pre kraja utakmice, kada je bilo jasno da je sve gotovo i igrači Monaka su se predali, a neko je usput napao Majka Džejmsa.

Dok su navijači i igrači domaćeg tima slavili, sudije su većale, ali su na kraju odlučili da dozvole kraj i počelo je ogromno slavlje u dvorani "Mira i prijateljstva".

Najefikasniji igrač susreta bio je Majk Džejms sa 24 poena, 10 asistencija i četiri skoka, ali mu to nije mnogo značilo. Ispratili su ga samo Kuatara sa 15, Li sa 14 i Bejkon sa 12 poena.

U pobedničkom taboru Šon Mekisik je imao 18 poena, Tomas Vokap 17, Tajler Dorsi 16, a Kostas Slukas 15 poena.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija