• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.05.2022

22:04

HRVATI NAJAVILI ISTUPANJE IZ ABA LIGE!? Oglasio se Miško Ražnatović - OVO je njegov ODGOVOR!

Košarka

HRVATI NAJAVILI ISTUPANJE IZ ABA LIGE!? Oglasio se Miško Ražnatović - OVO je njegov ODGOVOR!

Podeli vest

Hrvatski klubovi najavili su da neće igrati regionalno takmičenje, zbog čega je uticajni košarkaški menadžer najavio odlazak njegovih igrača iz istih ekipa

Agent najboljeg igrača NBA lige Nikole Jokića se javnosti povodom ovog pitanja obratio putem društvenih mreža i najavio da će, ako se njihova pretnja sprovede u delo, biti primoran da svojim klijentima pronađe novu sredinu.

- Potpuno je izvesno da ukoliko hrvatski timovi ne budu nastupali u ABA, negu u AA (Alpe Adria) i slično, ja ću dati sve od sebe da moji mladiklijenti odu u sredine i lige, u kojima se mogu razvijati! To je moja obaveza! Takmičeći se u ovim ligama to sigurno ne mogu i ugasiće talenat koji imaju - napisao je Ražnatović.

Dok se u Srbiji poslednjih dana intenzivno govori o velikoj nepravdi učinjenoj osvajaču ABA 2 lige Zlatiboru, prema pisanju Mozzart sporta, Košarkaški savez Hrvatske je na nedavno održanoj sednici izneo jasan predlog da tamošnji klubovi napuste Jadransku ligu i priključe se drugom regionalnom takmičenju.

 

 

Radi se o Alpe Adria kupu koji okuplja klubove Centralne Evrope, preciznije iz Austrije, Hrvatske, Češke, Poljske, Slovačke i Slovenije. Alpe Adria Cup funkcioniše pod ingerencijom FIBA.

Najavljeno istupanje hrvatskih klubova iz regionalnog takmičenja definitivno bi zatvorio vrata Evroligi i takmičenjima pod rukovodstvom te organizacije i namera je je potpuno okretanje FIBA Ligi šampiona, Evropa kupu i pomenutom Alpe Adria kupu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Politika

Srbija je jedina zemlja u Evropi koja nije uvela sankcije Rusiji! Vulin nakon BRIKS-a poručio: To Moskva veoma ceni!
Politika

Srbija je jedina zemlja u Evropi koja nije uvela sankcije Rusiji! Vulin nakon BRIKS-a poručio: To Moskva veoma ceni!

Srbija je jedina zemlja u Evropi, zahvaljujući predsedniku Vučiću na prvom mestu, koja nije uvela sankcije Rusiji. To ceni Moskva, naravno i u ekonomskom i političkom smislu, ali na prvom mestu u istorijskom smislu, da istorija nije samo mrtvo slovo, da bliskost naroda nije samo priča iz bajki nego da to zaista postoji, poručio je potpredsednik Vlade RS Aleksandar Vulin, koji je predvodio delegaciju Srbije na samitu BRIKS-a u Kazanju.

28.10.2024

11:29

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Gujaničić: Korporativnim obveznicama NIS diversifikuje izvore finansiranja
Društvo

Gujaničić: Korporativnim obveznicama NIS diversifikuje izvore finansiranja

Emitovanjem korporativnih obveznica u obimu od 50 miliona evra kompanija NIS planira da diversifikuje izvore finansiranja, ali i da istovremeno iskoristi aktuelne pogodnosti državne strategije razvoja tržišta, rekao je Nenad Gujaničić, glavni broker u investicionom društvu “Momentum Securities” povodom najave emitovanja emisije korporativnih obveznica NIS-a.

28.10.2024

13:43

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set