• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.05.2022

13:26

SRBIJAAAA! OSMEH I TRI PRSTA, Miloš Teodosić je ovim potezom sve objasnio! (FOTO)

Košarka

SRBIJAAAA! OSMEH I TRI PRSTA, Miloš Teodosić je ovim potezom sve objasnio! (FOTO)

Podeli vest

Miloš Teodosić, košarkaš Vitusa iz Bolonje i kapiten reprezentacije Srbije proglašen je za najkorisnijeg igrača ovogodišnjeg izdanja Evrokupa

Srpski košarkaš Miloš Teodosić znao je kako da proslavi MVP nagradu  u finalu Evrokupa, uz osmeh i podignuta tri prsta.

Virtus iz Bolonje je osvojio titulu u Evrokupu pobedom protiv Burse (80:67) i time obezbedio učešće u Evroligi sledeće sezone. 

Najzaslužniji za to bio je kapiten reprezenacije Srbije Miloš Teodosić koji je i prograšen za MVP-a finalne utakmice. 

Foto: Starsportphoto

Miloš Teodosić, MVP Evrokupa

Teodosić je blistao u finalnoj utakmici, naročito u trećoj deonici kada je vezao nikoliko poena i time prelomio meč, a uz njegove neke spektakularne poteze uspeo je i publiku da podigne na noge.

Teo je utakmicu je završio sa 21 poenom, uz tri dodavanja, za dva poena je bio stoprocentan, 4/4, a za tri poena 4/8 i predvodio je svoj tim do trofeja protiv Burse koja je bila najprijatnije iznenađenje ovogodišnjeg Evrokupa predvođena srpskim trenerom Dušanom Alimpijevićem na klupi. Zbog toga je i proglašen za najboljeg trenera takmičenja.

 

 

Zbog navedene statitistike je i proglašen za MVP-a finala, a na dodeli je spontano izveo srpski nacionalni pozdrav spojivši tri prsta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija