• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

18.05.2022

14:15 >> 13:59

DOBRODOŠLI U BEOGRAD, GRAD KOŠARKE! Presdsednik Evrolige: Timovi su spremni da pruže sjajan F4!

Košarka

DOBRODOŠLI U BEOGRAD, GRAD KOŠARKE! Presdsednik Evrolige: Timovi su spremni da pruže sjajan F4!

Podeli vest

Mnogo je neizvesnosti i to će sigurno trajati neko vreme, ali uprkos svim izazovima, želimo da slavimo košarku, rekao je danas predsednik Evrolige Ðordi Bartomeu na zvaničnoj ceremoniji otvaranja završnog turnira Evrolige u srpskoj prestonici.

- Dobro došli u Beograd, grad košarke - poručio je Bartomeu.

Završni turnir Evrolige je prvobitno trebalo da se održi u Berlinu, ali zbog striktnih pravila usled pandemija virusa korona, turnir je premešten u Beograd.

- Nismo bili sigurni da li ćemo imati navijače na tribinama. Zbog njih igramo i nismo mogli da imamo još jedan fajnal-for bez njih. Hvala Berlinu jer su razumeli tešku odluku, kao i Beogradu koji je uspeo da preokrene sve i organizuje turnir u ovim izazovnim vremenima. Bile su ovo teške dve godine, ali je velika sreća videti pune arene - rekao je Bartomeu, i dodao da se nada da će vojna invazija na Ukrajinu proći i da je svetu potreban mir.

On je rekao i da se teška vremena nastavljaju zbog rata u Ukrajini.

- Nadamo se da će mir doći brzo. Ne smemo da zaboravimo da neki timovi neće završiti sezonu koju su počeli zbog toga. Mnogo je neizvesnosti i to će sigurno trajati neko vreme, ali uprkos svim izazovima, želimo da slavimo košarku -  rekao je prvi čovek Evrolige.

Na završnom turniru će nastupiti košarkaši Real Madrida, Barselone, Olimpijakosa i Efesa.

- Timovi su spremni da pruže sjajan F4. Čestitam Barseloni, Realu, Olimpijakosu i Efesu koji su došli ovako daleko. Hvala njima, ali i ostalim timovima koji su nam priredili sjajnu sezonu - zaključio je Bartomeu.

Zvanična ceremonija počela je odavanjem pošte nedavno preminulom nemačkom košarkašu Ademoliju Okuladži.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija