• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.05.2022

10:15

RASPALIO MAŠTU GROBARA! Voleo bih da se VRATIM u Partizan! Želim TITULU sa kumom!

Starsportphoto

Košarka

RASPALIO MAŠTU GROBARA! Voleo bih da se VRATIM u Partizan! Želim TITULU sa kumom!

Podeli vest

Košarkaš madridskog Reala Najdžel Vilijams-Gos prisetio se dana provedenih u crno-belom dresu, pred Fajnal-for Evrolige koje se održava u Beogradu

Ostao je Najdžel Vilijams-Gos u lepom sećanju navijačima Partizana. Sjajnim partijama brzo je postao ljubimac Grobara, ali je ubrzo promenio sredinu i otisnuo se u Olimpijakos, pa NBA, gde je igrao za Jutu.

Sada je opet u Beogradu, međutim, kao član Reala sa kojim će u polufinalu Evrolige igrati protiv najvećeg rivala Barselone.

- Mislim da sam bio najsrećniji čovek u Madridu kada sam čuo da se turnir Evrolige seli iz Berlina u Beograd. Grad koji će uvek imati posebno mesto u mom srcu - rekao je Gos za "Mocart sport".

Najbolji igrač Kupa Koraća iz 2018. godine ne krije ljubav prema crno-belom dresu.

- U Partizanu sam počeo karijeru, a zaista volim klub jer sam osetio ljubav od svih iz organizacije i ljudi u gradu. Kad se tako svi ponašaju prema vama onda i ne čudi što i dalje uvek rado ističem da sam košarkaški put započeo u crno-belom dresu.

Iako je član Reala, često gleda mečeve Obradovićevih izabranika.

- Da li stižem da pratim? Ha-ha-ha, pa ja ne propuštam utakmice. Gledao sam duel protiv Budućnosti, znam da je 1:1, rado bih se pojavio na odlučujućoj utakmici, ali to je nemoguće. Ipak, svim srcem ću biti uz ekipu i naravno mog najboljeg prijatelja, Zeka Ledeja.

Foto: Starsportphoto

Najdžel Vilijams Gos iz dana u dresu Partizana

Njih dvojica su iste godine (2017) pokušali da dođu do NBA lige, ali činjenica je da prijateljstvo Najdžela i Zeka datira iz dečačkih dana. Krilni centar Partizana je letos čak dobio dozvolu od Željka Obradovića da na kratko napusti pripreme kako bi bio kum na Gosovom venčanju.

- On mi je kao brat, sada smo i deo porodice. Uvek gledam kako igra u Partizanu, sjajan je košarkaš, ima liderske sposobnosti i mislim da je napravio odličnu odluku što je došao u Partizan, a i klub može mnogo da profitira od njegovih košarkaških kvaliteta.

Foto: Starsportphoto

Zek Ledej

Otkrio je da li u budućnosti planira povratak u Partizan.

- To se nikada ne zna, šta karijera može da donese, ali ono što mogu da kažem... Nikada se ne bih bunio da moj brat Zek i ja zajedno obučemo crno-beli dres i donesemo titulu Partizanu.

Do finala ga čeka prepreka u najljućem rivalu iz ACB lige, ekipi Barselone.

- Nema potrebe da trošim reči šta znači rivalstvo Reala i Barseone. Biće to pravi spektakl, i publika će moći da uživa. Vrlo često se dešava da se takve utakmice reše u poslednjem minutu, ne bih bio iznenađen da tako bude i sada u polufinalu Evrolige - istakao je Najdžel Vilijams Gos.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija