• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.05.2022

12:39

Bogdanova povreda brine Pešića! Propušta kompletne reprezentativne obaveze PRVI PUT posle skoro cele DECENIJE!?

Starsportphoto

Košarka

Bogdanova povreda brine Pešića! Propušta kompletne reprezentativne obaveze PRVI PUT posle skoro cele DECENIJE!?

Podeli vest

Jedno je sigurno- osiguranje će omogućiti NBA igračima da budu na raspolaganju reprezentaciji tokom leta samo 28 dana, što znači da će teško moći da računa na njih u oba "prozora" i Evrobasketu

Postoji mogućnost da Bogdan Bogdanović preskoči možda čak i kompletne reprezentativne obaveze prvi put od 2013!

Ukoliko su tačne nezvanične informacije Mozzart Sporta, postoje izgledne šanse da Bogdan neće moći da pomogne nacionalnom timu!  Bila je zvezda Atlante jedan od glavnih oslonaca nekadašnjeg selektora Aleksandra Đorđevića, ali već izvesno vreme ima problema s kolenom. Bol ga nije kočio samo da pruži maksimum, već je zbog toga morao da preskoči, ispostaviće se poslednju utakmicu Hoksa u plej-ofu.

Foto: Tanjug/AP

 

Doktori su konstatovali da je jedini način da se bol ukloni rutinskim operativnim zahvatom i da je to najbolje da se uradi u pauzi između dve sezone, zbog čega će morati da pauzira neko  vreme. 

Sve ovo je indirektno potvrdio selektor Svetislav Pešić tokom gostovanja na televiziji K1 rekao da će  "neki igrači morati na operacije" zbog čega "možda neće igrati Evrobasket".

Foto: Starsportphoto

 

- Za mene je Evropsko prvenstvo jako daleko. Ne znam još sa kim ćemo igrati ni kvalifikacije. Čekamo da se završi Superliga, pa da se završi ABA liga, da vidimo ko će biti spreman. Neki igrači moraće na operacije, neće moći da igraju možda ni Evrobasket. Neko mora da se odmara, jer ovo nije NBA sistem, nego evropski. Od 15. septembra do 15. juna nema pauze, što je ogromno opterećenje, dolazi do povreda, zasićenja... Moramo da vidimo koji su igrači mentalno i fizički spremni da iznesu utakmice sa Letonijom i Belgijom- rekao je Pešić.

Podsetimo, Evrobasket se igra od 1. septembra u četiri države, a Srbija je u Grupi D zajedno sa domaćinom Češkom, Poljskom, Finskom, Izraelom i Holandijom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija