• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.05.2022

22:30

OBRADOVIĆ ČESTITAO ZVEZDI! O motivaciji i šta je potrebno PROMENITI? Evo zašto je MIRNO vodio ekipu! (VIDEO)

Starsportphoto

Košarka

OBRADOVIĆ ČESTITAO ZVEZDI! O motivaciji i šta je potrebno PROMENITI? Evo zašto je MIRNO vodio ekipu! (VIDEO)

Podeli vest

Nije krio razočaranje trener Partizana Željko Obradović zbog izgubljene utakmice na startu finalne serije

Najtrofejniji evropski stručnjak čestitao je šampionu na trijumfu i otkrio uzroke poraza njegovog tima:

- Apsolutno zaslužena pobeda Zvezde. Čestitam im na način na koji su otvorili seriju. Jasno je da smo izgubili kocentraciju u zvaršnici prvog poluvremena. To su neke boljke koje traju cele sezone. Dozvoliil smo im da se razigraju i da iskoriste sve prednosti koje imaju. Imaju protok lopte, čitaju sjajno odbranu i zaslužena pobeda protivnika - rekao je Obradović, a potom dodao:

- Ništa nismo čitali u odbrani, sporo smo se kretali. Zvezda je preozbiljna ekipa i to je kaznila.

Usledila su pitanja novinara. Prvo je bilo vezano za drugi meč koji se igra u nedelju i da li bi on mogao da bude ključan?

- Zna se kako izgleda format plej-of. Igra se na tri pobede. Videćemo na kraju koja je ključna. To sada ne mogu da znam.

Jasno je bilo iz izlaganja Obradovića da nije bio zadovoljan izdanje igrača na parketu.

- Ako neko prvi put igra finale, ako ne shvata sa kojom motivacijom mora da igra, sa kojim žaljom. Analiziraćemo, sve je timski. Počeću od sebe, pa ćemo videti dalje.

Za kraj strateg crno-belih je bio upitan zbog čega je bio "neobično miran na klupi" tokom utakmice.

- Ne znam šta da vam kažem. Ako vi kažete da sedim mirno... vi me gledate. Ja vodim utakmicu, doprinosim odlukama da probamo da dobijemo utakmice. Uvek je isto, od pre 30 godina pa do sada - istakao je Obradović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija