• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.05.2022

13:16

FAJNAL-FOR EVROLIGE NA STADIONU! Sprema se košarkaški spektakl u Madridu!

printscreen

Košarka

FAJNAL-FOR EVROLIGE NA STADIONU! Sprema se košarkaški spektakl u Madridu!

Podeli vest

Na stadionu Real Madrida uskoro možemo da očekujemo i košarkaške mečeve

Renovirani stadion imaće pokretni krov, pa će na njemu moći da se igraju košarkaške utakmice na njemu

Renovinari stadion Santijago Bernabeu trebao bi da počne sa radom naredne sezone, pa nije nemoguće da bude domaćin Fajnal-fora Evrolige.

Već su u nekoliko navrata su iz Evrolige isticali da bi želeli da se završni turnir elitnog takmičenja održi na stadionu.

Krov na novom stadionu "Santjago Bernabeu"  može uvlačiti i može se podesiti da se održe košarkaške utakmice. To je eksperiment koji je košarka u Evropi već testirala na Evrobasketu 2015, a događaj se održavao na stadionu Pjer Mor u Lilu. Novi kapacitet završenog stadiona u Madridu biće 85.000 mesta, tako da se očekuje rekordan Fajnal-for Evrolige, ako Madrid bude domaćin.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija