• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.06.2022

00:50

OGLASILI SE IZ CRVENE ZVEZDE: Zahtevamo da nam se kaže da moramo da poklonimo titulu najtrofejnijem treneru

Starsportphoto

Košarka

OGLASILI SE IZ CRVENE ZVEZDE: Zahtevamo da nam se kaže da moramo da poklonimo titulu najtrofejnijem treneru

Podeli vest

Burno nako treće utakmice plej-ofa ABA lige

Košarkaši Partizana savladali su Crvenu zvezdu rezultatom 70:67 u trećoj utakmici finalne serije ABA lige.

Ipak, utakmicu je obeležilo nekoliko skandala. Prvo su navijači Partizana bacali petarde na teren priliko izalska košarkaša Crvene zvezde. Zatim su na parket ubacivani tvrdi predmet, sudije su potom napustile meč koji je nastavljen tek pola sata kasnije.

Čelnici Crvene zvezde obratili su se ponoćnim saopštenjem javnosti, nakon treće utakmice finala plej-ofa ABA lige protiv Partizana.

Saopštenje Zvezde prenosimo u celosti:

- KK Crvena zvezda mts nakon celokupnog haosa koji je viđen u trećoj utakmici finala neće i nema pravo više da ćuti! Zbog svojih sportskih ambicija, rada koji je uložio u ovoj sezoni sa višestruko manjim sredstvima od rivala u finalu, konačno i zbog miliona navijača našeg kluba, ali i košarkaške javnosti koja je primorana da gleda nemile scene, topovske udare, haos, gađanje i vređanje igrača, našeg trenera i stručnog štaba, naše delegacije koja je od početka utakmice bila izložena torturi poput gađanja sa kesama punim pljuvačke, upaljačima, mobilnim telefonima, staklenim flašama, ali i pogađanja i udaranja sudija pri izlasku iz hale?

- I sve to uslovima u kojima je zbog prenatrpane hale sa skoro 1500 ljudi više od kapaciteta dvorane i ogromne kondenzacije, parket bio klizav i uslovi nemogući za odigravanje normalne košarkaške utakmice? Uz sve navedeno uz neprikladne komentare u direktnom prenosu utakmice, nakon kojih bi mogli da se zapitamo „ da li gledamo iste događaje i istu utakmicu?"

- KK Crvena zvezda zahteva da nam se javno kaže nakon ovoga što smo preživeli u trećoj utakmici – da „moramo“ da poklonimo titulu i „pokrijemo“ sezonu najtrofejnijem treneru, kao i da na tom „putu“ moramo da istrpimo ono što normalan čovek ne može da istrpi, a što je košarkaška javnost videla i tokom tročasovnog haosa koji je za nas počeo još pre nego što je počela utakmica (o čemu ćemo obavestiti javnost i sve dokumentovati u četvrtak).

- Nakon druge utakmice u kojoj smo bili izloženi ogromnom pritisku i osude javnosti u delimično režiranoj predstavi pojedinaca, ostaje nam samo nakon ovoga što smo doživeli u trećem meču i ovom haosu da verujemo da će u četvrtoj utakmici u kakvim god okolnostima se igrala, svi živi izaći sa parketa. Jer ispred sporta postoje i neke važnije stvari!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Slovenac

pre 1 godinu

Mi smo bili super, da smo izgubili, drugi su krivi! Kako po srpski!:))

moma52

pre 1 godinu

Da se pošteno sudilo Partozan bi vodio 2:1,ko o čemu vojnik o skraćenju,ono prvo se odnosi na komšinicu.

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija