• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.06.2022

08:26

PROCURIO SNIMAK! Sve se JASNO VIDI! Pogledajte ko je na derbiju UDARIO sudiju Boltauzera! (VIDEO)

Starsportphoto

Košarka

PROCURIO SNIMAK! Sve se JASNO VIDI! Pogledajte ko je na derbiju UDARIO sudiju Boltauzera! (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaši Partizana savladali su Crvenu zvezdu u trećem meču finalne serije, koji je ostao u senci incidenta koji su se dogodili u Pioniru

U finišu meča, gotovo u poslednjem minutu, duel je prekinut pošto je predmetom u glavu pogođen sudija Uroš Nikolić.

Sudijska trojka je posle toga odlučila da napusti parket i ode u svlačionicu, ali tada se desio novi incident, kada je prilikom napuštanja hale kod ulaza udaren drugi sudija Matej Boltauzer.

U prvom trenutku se nije videlo ko je udario Slovenca, ali se kasnije ispostavilo da ga je slučajno zakačio Žandarm koji je izašao iz tunela u nameri da zaštiti njega i njegove kolege, prilikom njihovog prolaženja ka svlačionici.

Utakmica je prekinuta na čak 50 minuta, dok se određeni delovi Pionira nisu ispraznili, pa su arbitri nešto kasnije vratili na teren.

Izabranici Željka Obradovića su slavili sa tri razlike, zahvaljujući trojki Kevina Pantera.

Uverite se i sami na snimku šta se desilo i kako je policajac slučajno rukom zakačio Boltauzera.

Crno-beli su ovom pobedom smanjili u finalnoj seriji, dok je četvrta utakmica na programu u petak (18.30), a Partizan će ponovo biti domaćin.

Sada je na potezu ABA liga, nema sumnje da će biti kazni, a da li će se hala "Aleksandar Nikolić" u potpunosti zatvoriti za navijače ili samo deo tribina, kao što je regionalno takmičenje kaznilo i Zvezdu u petoj utakmici, ukoliko do nje dođe.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Žeki

pre 1 godinu

Sudije su trebale da odlože početak utakmice, i da isprazne tribine već tada pre utakmice. "Navijači" Partizana gađali sinoć sudije koje su sudile u korist Partizana, jer nema pravila košarke koje nije suđeno, izmišljeni koraci, 3 sekunde u reketu, 8 sekundi za prevođenje lopte, vraćanje preko pola, bar dva faula u napadu, a bili su faulovi od odbrambenih igrača Partizana itd itd... Čak i one četiri diskutabilne greške sudija iz prethodne utakmice, su sinoć naplaćene Zvezdi sa kamatom. Sudije se povlače 58 sekundi pred kraj, kada se lomi rezultat i tada se prazne tribine. Poslednjih 58 sekundi je bilo lako Partizanu da privede kraju nakon 50 minuta prekida i da sačuva prednost. A što se tiče "navijača" i jednih i drugih, to su huligani odnosno mahom nevaspitani balavci koje nije imao ko da vaspita. Svaka čast normalnim ljudima i normalnim navijačima koji bodre svoj tim i uživaju u dobrim potezima.

Venik

pre 1 godinu

Drastično kazniti i jedne i druge a za ovu stoku koja misli da im je omogućeno da rade sta oce na utakmicama ubacuje predmete Novice kazniti drastično 5 godine i vise robuje bez izuzetka.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija