• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.06.2022

10:23

BIĆE NEZADOVOLJNIH! ABA liga odredila ARBITRE za 4. meč finalne serije! Evo ko SUDI Partizanu i Zvezdi!

Tanjug/Strahinja Aćimović

Košarka

BIĆE NEZADOVOLJNIH! ABA liga odredila ARBITRE za 4. meč finalne serije! Evo ko SUDI Partizanu i Zvezdi!

Podeli vest

Košarkaši crvene zvezde igraju u petak četvrti meč finala regionalnog takmičenja, a crveno-beli vode u seriji sa 2:1

Čelnici ABA lige su delegirali arbitre za četvrti meč finalne serije između Crvene zvezde i Partizana. Posle pobede crno-belih od 70:67 u haotičnom meču u Pioniru, zagarantovan je najmanje još jedan duel finala Jadrana.

U ovom susretu, pravdu će deliti Damir Javor, Sašo Petek i Luka Kardum.

Takva odluka vrhuške ABA lige se definitivno neće svideti braniocu titule, jer se Zvezda više puta žalila na suđenje Javora, koji je bez sumnje najomraženiji arbitar u rukovodstvu crveno-belih, ali i među zvezdašima.

Tim sa Malog Kalemegdana je posle sinoćnjeg duela koji je više puta prekidao zbog incidenata pogađanja sudija, izdao je posle ponoći oštro saopštenje u kome se ističe da je uložena žalba i da ubuduće sva odgovornost za sve ide na teret ABA lige i organizatora meča Partizana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija