• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.06.2022

14:24

DA ČOVEK NE POVERUJE! Pogledajte čime su sve Grobari GAĐALI igrače Zvezde! (FOTO)

Starsportphoto

Košarka

DA ČOVEK NE POVERUJE! Pogledajte čime su sve Grobari GAĐALI igrače Zvezde! (FOTO)

Podeli vest

Košarkaši Partizana pobedili su Crvenu zvezdu u trećoj utakmici finalne serije i smanjili na 2:1 u ukupnom skoru, ali je utakmicu obeležio nezapamćen incident

Samo 57 sekundi pre kraja susreta, arbitar Uroš Nikolić je bio pogođen tvrdim predmetom zbog čega je meč prekinut na čak 50 minuta.

Uvertira su bila dva pirotehnička "napada", uoči početka duela, da bi se tokom utakmice nastavilo rafalnom paljbom predmeta različite vrste.

Trener Zvezde Dejan Radonjić je gađan mobilnim telefonom, koga je posle podigao sa parketa i doneo do klupe crveno-belih.

Foto: printscreen Twitter

igrači Zvezde gađani su petardama pre početka meča

U međuvremenu, na internetu se pojavio arsenal predmeta, koji čine mobilni telefoni, upaljači, kovanice, čaše, dok je neko od pristalica Partizana bacio i dildo.

Vidite u galeriji šta je sve letelo po parketu dvorane "Aleksandar Nikolić":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija