• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.06.2022

19:17

POSLE SRAMNOG GESTA! Trifunović se IZVINIO Zvezdi! Evo šta je PORUČIO crveno-belima!

Starsportphoto©

Košarka

POSLE SRAMNOG GESTA! Trifunović se IZVINIO Zvezdi! Evo šta je PORUČIO crveno-belima!

Podeli vest

Partizan je u četvrtoj utakmici finala ABA lige savladao Crvenu zvezdu i izborio majstoricu, ali je meč ostao u nekorektnom potezu košarkaša crno-belih Uroša Trifunovića

Sin legendarnog asa Zvezde Aleksandra Trifunovića je u finišu meča, na pet minuta pre kraja, nesportski odreagovao prema treneru crveno-belih Dejanu Radonjiću, što je prouzrokovalo manji incident na parketu.

Uroš je poslat u svlačionicu zbog isključenja, dok je kasnije trener Partizana Željko Obradović poslao njega i kapitena Radeta Zagorca da se izvine šefu struke branioca titule.

Trener Zvezde je odbio izvinjenje, ali je Trifunović dan kasnije u izjavi za klupsku TV uputio zvanično izvinjenje svima u Crvenoj zvezdi.

Foto: Starsportphoto©

detalj kada je izbio incident u večitom derbiju

- Želeo bih da se izvinim svim članovima na klupi Zvezde. Ništa nije bilo lično, napravio sam pogrešan gest i želim da se izvinim. Ništa lično nije bilo upućeno nikome - rekao je Uroš Trifunović.

Podsetimo, peta odlučujuća utakmica finalne serije ABA lige između Crvene zvezde igra se u ponedeljak od 20 časova, takođe, u dvorani "Aleksandar Nikolić", ali pred navijačima crveno-belih.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17