• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.06.2022

07:52

NEMA ODMORA ZA ZVEZDU I PARTIZAN! Posle majstorice sledi borba za novi pehar!

Tanjug/Strahinja Aćimović

Košarka

NEMA ODMORA ZA ZVEZDU I PARTIZAN! Posle majstorice sledi borba za novi pehar!

Podeli vest

Nema odmora za košarkaše Crvene zvezde i Partizana

Crvena zvezda i Partizan u ponedeljak (20.00, Arena TV) će u poslednjem petom meču finala ABA lige odlučiti ko će biti šampion regionalnog takmičenja, ali i ko će se naredne sezone takmičiti u Evroligi.

Po završetku finalne serije ABA lige kreću u borbu za pehar u domaćem šampionatu. Nakon ABA lige  odmah počinje košarkaška liga Srbije, a objavljen je i zvaničan raspored.

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

 

Po završetku pete utakmice regionalnog šampionata "večiti" će imati samo četiri dana za odmor. Već od 10. juna kreće domaća liga. Počinju istog dana svoje polufinalne mečeve. Crveno-beli igraju sa Megom, crno-beli sa FMP-om. Serija se igra na dva dobijena meča.

Drugi mečevi igraju se 12. juna, a eventualni treći 14. Ubrzo posle toga počinje finalna serija.  Pobednik u finalnoj seriji biće ekipa koja prva stigne do tri trijumfa. 

 

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija