• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.06.2022

14:03

OTKRIVENI DETALJI! Partizan Trinkijeriju plaćao kiriju od 2.000 evra, čišćenja i održavanja stana...

Starsportphoto

Košarka

OTKRIVENI DETALJI! Partizan Trinkijeriju plaćao kiriju od 2.000 evra, čišćenja i održavanja stana...

Podeli vest

Arbitrazni sud Međunarodne košarkaške federacije (BAT) presudio je da Partizan mora da isplati bivšem treneru Andrei Trinkijeriju ukupno 115.400 evra na ime neisplaćenih plata, bonusa i sudskih troškova

Presuda je zapravo doneta još pre šest meseci, a Partizan je dužan da plati sedam puta manji iznos od onoga koji je tražio Trinkijeri. 

Partizan plaćao stan Trinkijeriju

U presudi su navedene i sitnice oko iznajmljivanja stana i njegovog održavanja, što je takođe plaćao Partizan. Trinkijeri je sa Partizanom potpisao trogodišnji ugovor po kojem je plata trebalo da mu se povećava iz godine u godinu. Za prvu sezonu je imao mesečnu platu od 40.000 evra, za drugu je imao 50.000 evra, a za treću je trebalo da mu plata bude povećana na 55.000 evra.

Trinkijeri je u Beogradu iznajmljivao stan, koji je  morao da ima najmanje tri spavaće sobe, dnevni boravak i kuhinju, kao i da bude i maksimalno opremljen uz najmanje jedan TV, Wi-fi internet velike brzine...  Rentiranje je bilo na račun kluba i iznosilo je 2.000 evra mesečno. Klub je plaćao i dodatne troškove oko čišćenja i održavanja stana, a dugovanja za koja ih je Trinkijeri tužio iznosili su 1.600 evra.

Foto: Starsportphoto

Andrea Trinkijeri tužio Partizan

 

Imao je zagarantovane i bonuse, 10.000 evra za osvajanje domaće lige, 5.000 evra za osvajanje Kupa Radivoja Koraća i 80.000 evra za osvajanje ABA lige.

ogovoreno je da ako bi u Evroligi ili Evrokupu stigao do Top 8 dobio bi bonus od 15.000 evra, dok je bonus za fajnal for bilo kog evropskog takmičenja iznosio 25.000 evra, a bonus za evro titulu bi bio 50.000 evra. U ugovoru je bila i stavka po kojoj su sve obaveze kluba prema njemu morale da budu ispunjene u roku od pet dana.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija