• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.06.2022

14:01

DOBRO SE SETIO DA IGRA ZA SRBIJU! Jokić šokirao Beograđane, nadaju se da će voditi Orlove do zlata na Evropskom prvenstvu! (VIDEO)

printscreen

Košarka

DOBRO SE SETIO DA IGRA ZA SRBIJU! Jokić šokirao Beograđane, nadaju se da će voditi Orlove do zlata na Evropskom prvenstvu! (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaš Denvera Nikola Jokić igraće za reprezentaciju Srbije na predstojećem Evropskom prvenstvu. Iznenadio je Beograđane odlukom, ali se navijači nadaju da će voditi naš tim do zlatne medalje

Nikola Jokić je poslednji put za reprezentaciju Srbije igrao na Svetskom prvenstvu u  2019. godine, a naša selekcija je tada zauzela peto mesto.

Jokić je sa reprezentacijom Srbije osvojio srebro na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru. Nema sumnje da će sada Orlovi, koje će predvoditi MVP NBA lige 2021. i 2022. godine biti glavni favoriti za Zlatnu medalju na šampionatu Starog kontinenta.

Navijači Srbije su iznenađeni, ali i oduševljeni, što nisu krili u razgovoru za naš portal, koji je razgovarao sa Beograđanima nakon što je KSS potvrdio sjajne vesti. 

Podsećamo, s obzirom na to da je Nikola Jokić prošle godine odbio da igra za Orlove bio je na udaru navijača. Ali, brzo su mu sve zaboravili, a ako Srbiji donese medalju biće heroj nacije.

 

Foto: printscreen/TVIN

- Nisam znao da će igrati, ali super što je tako. Samo da ga Pešić uklopi dobro i nema zime za nas, mada po mom mišljenju nama je veći peh Bogdanov izostanak, nego Jokićev dolazak - rekao je jedan Beograđanin za Informer.

Foto: printscreen/TVIN

- Nisam očekivao Jokićev dolazak, ali to nam znatno povećava šanse da ove godine donesemo zlato u Srbiju. 

Foto: printscreen/TVIN

- Uh, pa fino, dobro se setio da igra za reprezentaciju - nasmejao se navijač Orlova.

Foto: printscreen/TVIN

- Nisam očekivao iskreno, jer se nekoliko godina nije odazivao da igra za reprezentaciju. Šalu na stranu, on je naš najbolji košarkaš i imamo velike šanse za zlato ove godine, idemooo Jole.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mira

pre 1 godinu

Sigurno će se "povrediti" već na 2. tekmi ili razboleti..samo da ne igra...da se čuva za Ameriku

Fuj

pre 1 godinu

Čovjek koji igra na silu, a ne srcem, ništa od njega u reprezentaciji. Samo će loše uticati na prave patriote igrače.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vučević: Aleksandar Vučić najbolji srpski vladar
Politika

Vučević: Aleksandar Vučić najbolji srpski vladar

Čast mi je što sam Vučićev savremenik, što od njega svakodnevno učim i nazivam ga svojim prijateljem. Sve što sam u politici postigao, postigao sam zahvaljujući upravo njemu, baš kao i svaki drugi funkcioner u Srbiji u poslednjih 12 godina", rekao je predsednik Srpske napredne stranke i predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević.

07.05.2024

12:40

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija