• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.06.2022

15:44

JOŠ VEĆE AMBICIJE! Alimpijević doveo prvo pojačanje, DOMAĆA PUBLIKA GA DOBRO POZNAJE!

Starsportphoto

Košarka

JOŠ VEĆE AMBICIJE! Alimpijević doveo prvo pojačanje, DOMAĆA PUBLIKA GA DOBRO POZNAJE!

Podeli vest

Košarkaški klub Bursa ima velike planove i za narednu sezonu

Klub koji predvodio Dušan Alimpijević ima neverovatnu sezonu iz sebe. Turski tim je igrao finale Evrokupa gde je poražen od Virtus, ipak odličnim partijama na terenu oduševili košarkaške fanove.

Uprava Turk telekoma naporno radi  i na narednoj sezoni, a prvo pojačanje kluba će biti Entoni Klemons, bivši košarkaš Igokee.

 

 

Klemons ima 28 godina, visok je 193 centimetra, a prethodnu sezonu proveo je u Turk Telekomu i španskom Burgosu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Priština ubija dijalog!
Politika

Priština ubija dijalog!

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković izjavio je danas da Priština ubija dijalog, kao i da je glavni pregovarač Prištine Besnik Bisljimi u sredu u Briselu odbio da razgovara o svim temama.

03.07.2024

12:27

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija