• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

16.06.2022

23:10

NENAD STEFANOVIĆ: Znamo ko je favorit u finalu SLS

Starsportphoto©

Košarka

NENAD STEFANOVIĆ: Znamo ko je favorit u finalu SLS

Podeli vest

Trener košarkaša FMP-a Nenad Stefanović izjavio je danas da se zna ko je favorit u finalu plej-ofa Superlige Srbije

Crvena zvezda će u petak od 19 sati u dvorani "Aleksandar Nikolić" dočekati FMP u prvom meču finala plej-ofa SLS.

- Mislim da smo tokom sezone pokazali veliki kvalitet da smo sa svima igrali konkurentno bez obzira na sastav koji smo imali u tom trenutku. Nikome nismo pretili, ni timovima koji su u našem rangu, a kamoli timovima koji su favoriti. Naša želja je da vidimo posle 44 dana pauze kako izgledamo na terenu i naravno da nam je želja da pobedimo. Ukoliko budemo imali i promil šanse siguran sam da ćemo to uraditi, ali znamo jako dobro ko je favorit i protiv kakvog tima igramo - rekao je Stefanović.

Košarkaš FMP-a Nikola Manojlović izjavio je da njegovom timu neće biti potrebna nikakva dodatna motivacija.

- Protivnik nam je Crvena zvezda, najbolja ekipa u regionu. Trenirali smo veoma jako dok smo čekali sa kim ćemo i kada ćemo igrati narednu utakmicu. Napornim radom mislim i da smo zaslužili plasman u finale kakve god bile okolnosti koje su do toga dovele. Daćemo sve od sebe, moramo da budemo fokusirani i da probamo da odgovorimo Crvenoj zvezdi fizički na najbolji mogući način - istakao je Manojlović.

Drugi meč je na programu u nedelju u Železniku od 20 sati. Finalna serija se igra na dve pobede.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Plaćeno porodiljsko odsustvo u Srbiji među najdužim u svetu: Mnoge države nisu ni blizu tako velikodušne, evo gde nije ni plaćeno!
Društvo

Plaćeno porodiljsko odsustvo u Srbiji među najdužim u svetu: Mnoge države nisu ni blizu tako velikodušne, evo gde nije ni plaćeno!

Plaćeno porodiljsko odsustvo nije, kao što bi moglo da se učini na prvi pogled i kako bi svako zdravorazumski pomislio, zakonsko pravo svake žene na svetu. Neke zemalje garantuju zaposlenima potpuno plaćeno porodiljsko odsustvo, dok druge nude delimično plaćanje - ali neke zemlje uopšte se ne obavezuju na plaćeno porodiljsko odsustvo.

05.05.2024

14:19

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija