• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.06.2022

08:50

PREDSEDNIK CSKA OTKRIO! Srpski klubovi su spremni da zaigraju u novom takmičenju!

Košarka

PREDSEDNIK CSKA OTKRIO! Srpski klubovi su spremni da zaigraju u novom takmičenju!

Podeli vest

Predsednik moskovskog CSKA Andrej Vatutin kazao je da su klubovi iz Srbije spremni da učestvuju u predsezonskom turniru VTB lige

U finišu Evrolige, čelnici najelitnijeg klupskog ranga odlučili su da izbace ruske klubove zbog rata u Ukrajini, a potom im i zvanično zabranili učešće u takmičenjima pod evroligaškim okriljem.

Na tom spisku, našli su se Zenit, Uniks, ali i višestruki šampion CSKA iz Moskve, koji ima licencu za elitno takmičenje.

- Imamo veze sa svim timovima iz Evrolige. Iako su neki glasali protiv našeg učešća, to ne znači da treba da pređemo ulicu kada ih sretnemo. Ne mogu da kažem više, ali mislim da će na turniru poput tog učestvovati ruski i srpski timovi. To je dobra ideja - rekao je Vatutin, a prenosi RIA.

Foto: Starsportphoto

Matijas Lesor i Ostin Holins u borbi za loptu

Prvi čovek Armejaca je precizno objasnio planove pred novu sezonu.

- Možda ćemo provesti deo predsezone u Srbiji i igrati prijateljske. Manji je izbor mesta gde ćemo imati predsezonske treninge, ali ona postoje. Bilo bi pogrešno spremati se samo u Rusiji. Stoga ćemo iskoristiti svaku priliku - istakao je Andrej Vatutin.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija