• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.06.2022

14:35

BIVŠI TRENER PARTIZANA PREDSTAVLJEN U IZRAELU! Džikić PREUZEO Hapoel, a predsednik ga ODUŠEVIO jednim komentarom!

printscreen

Košarka

BIVŠI TRENER PARTIZANA PREDSTAVLJEN U IZRAELU! Džikić PREUZEO Hapoel, a predsednik ga ODUŠEVIO jednim komentarom!

Podeli vest

Doskorašnji šef struke podgoričke Budućnosti Aleksandar Džikić u narednoj sezoni sedeće na klupi Hapoela iz Jerusalima

Posle eliminacije u polufinalu ABA lige od "svog" Partizana, Džikić je sa Podgoričanima odbranio titulu u crnogorskom šampionatu, pa je usledio rastanak sa Plavima.

Bivši strateg crno-belih nije krio oduševljenje zbog dolaska u novi klub, a sreća je bila obostrana, budući da je predsednik Hapoela biranim rečima pričao o srpskom stručnjaku.

- Veoma sam uzbuđen što sam u klubu tako važnom za istoriju izraelske i evropske košarke. Srećan sam što ću raditi sa motivisanim ljudima, to mi je vrlo važno. Čuo sam puno o navijačima u Jerusalimu, imao sreće da budem u dvorani. Nadam se da ću pomoći klubu da nastavi dobrim putem. Želimo da napornim radom postignemo nešto što se zove odgovornost prema košarci. Prolazimo kroz proces, pravimo tim. Zato mi je teško da detaljnije govorim šta i kako. Želimo da izgradimo karakter i identitet - izneo je Džikić prve utiske po dolasku u Jerusalim.

Neko luđi od mene

Vlasnik Hapoela Ejal Čomski imao je jako interesantan komentar, naglasivši da je konačno neko "luđi od njega stigao u klub".

- Dugo smo sanjali da će biti naš trener. Ovo je ostvarenje sna. Ne samo da će nas košarkaški unaprediti, već će napraviti i sistem. Ima iskustvo na najvišem nivou. Veoma sam srećan što je sa nama, već prvih dana smo napravili sjajnu hemiju. Obožavam što će u klubu biti neko luđi od mene. Osećam da je njegov dolazak nešto što je potrebno u DNK Hapoela. Mi smo grupa sa srcem i dušom, a kada ubacite um i iskustvo imate dobitnu kombinaciju - istakao je Čomski.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija