• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.06.2022

21:03

NEVIĐENA DRAMA U BORBI ZA TREĆE MESTO! Produžetak ODLUČIO osvajača BRONZE!

Printscreen You Tube

Košarka

NEVIĐENA DRAMA U BORBI ZA TREĆE MESTO! Produžetak ODLUČIO osvajača BRONZE!

Podeli vest

Basket reprezentacija Francuske osvojila je treće mesto na Svetskom prvenstvu u Belgiji, pošto je posle produžetka savladala selekciju domaćina rezultatom 18:17 (16:16)

Izgledalo je da će Trikolori osvojiti bronzano odličje, sve je bilo u njihovim rukama, ali su kao i protiv Litvanije u polufinalu, sami sebi zakomplikovali život i opet igrali produžetak.

Umesto da reše mirno situaciju, jer su ušli u poslednji minut sa dva poena prednosti (15:13), dozvolili su Belgijancima da izjednače (15:15) i unesu dramu u meč.

Usledio je po poen na obe strane do kraja i novo izjednačenje 16:16, pa je produžetak odlučio osvajača 3. mesta.

U dodatnom periou, Francuska je prva stigla do poena i povela sa 17:16, ali je Depajd ponovo izjednačenja.

Ipak, na kraju je Segela pogodio za odlučujući poen Galskih petlova koji su posle neviđene drame došli do pobede od 18:17 i bronzane medalje na Svetskom prvenstvu srušivši domaćina.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija