• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.06.2022

22:08

MAJSTOROVIĆ JE MVP! UZEO ZLATO I UŠAO U ISTORIJU: Ovo je neverovatan osećaj!

printscreen

Košarka

MAJSTOROVIĆ JE MVP! UZEO ZLATO I UŠAO U ISTORIJU: Ovo je neverovatan osećaj!

Podeli vest

Reprezentativac Srbije u basketu 3x3, Dejan Majstorović, nije mogao da sakrije emocije posle osvajanja zlata na Svetskom prvenstvu i tutule MVP-a

Reprezentacija Srbije u basketu 3 na 3 osvojila je Svetsko prvenstvo u Belgiji, pošto je u finalu pobedila selekciju Litvanije rezultatom 21:16

- Prvo želim da čestitiam Litvancima, igrali su dobro tokom celog turnira i zaslužili su da budu tu! Igrali smo i mi sjajno sa dobrom energijom! Hvala navijačima! Bili su glasni i portiv Belgije i sada! Želimo još medalja za našu zemlju!

Foto: printscreen

 

Prisetio se voditelj da Majstoroićev otac ima svesku gde zapisuje sve njegove uspehe? Upitao je srpskog asa i kako se oseća kao igrač koji je osvojio najviše svetskih prvenstava ikada?

- Ovo je neverovatan osećaj! Poseban! Sada imam isto Svetskih prvenstava kao Dušan Bulut i Dušan Savić! Kada je otac počeo to da piše, bilo je malo čudno za mene! Ali sada uživam, sada je fenomenalno! Ima i slike sa svih turnira! Ovo je neverovatno!  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija