• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.07.2022

07:37

JOKIĆ NE IGRA ZA SRBIJU, A DONČIĆ MOŽE ZA SLOVENIJU! Nikola POSLAO PORUKU Pešiću, selektor sve objasnio!

Starsportphoto

Košarka

JOKIĆ NE IGRA ZA SRBIJU, A DONČIĆ MOŽE ZA SLOVENIJU! Nikola POSLAO PORUKU Pešiću, selektor sve objasnio!

Podeli vest

Selektor reprezentacija Srbije Svetislav Pešić otkrio je da mu se pred utakmicu sa Litvanijom u kvalifikacijama za Mundobasket javio Nikola Jokić

Uoči utakmice srpske reprezentacije protiv Belgije u Nišu (nedelja, 21), selektor Svetislav Pešić je objasnio zašto ne može da računa na Nikolu Jokića, kada je Luka Dončić u dresu Slovenije, Bojan Bogdanović i Mario Hezonja igraju za Hrvatsku?

Jokić poslao poruku

"Kari" je bio upitan gde su drugi NBA asovi osim Nemanje Bjelice i Bobana Marjanovića, koji su stigli pravo iz Amerike. Takođe, novinarisu ga pitali i zašto odsustvuju evroligaške zvezde poput Nikole Milutinova, Nikole Kalinića, Vasilija Micića...

Foto: Starsportphoto©

Nikola Jokić misli na Srbiju

- Objasnili smo, postoji 28 dana po ugovoru NBA lige i FIBA tokom kojih igrači mogu da budu uz nacionalni tim. Ranije je to bilo 35, sada je 28. Ako bi Jokić igrao u ovim prozorima onda on ne bi mogao da počne četvrtog avgusta pripreme za Evropsko prvenstvo. Mi smo procenili da on ne igra ovaj prozor kako bi se pripremio za Evrobasket. On je inače već počeo sa priprema, indvidiualno. Odmah da kažem da je on jedan od retkih koji je meni poslao poruku da poželi sreću protiv Letonije - otkrio je Pešić.

Foto: Starsportphoto

 

Bogdan Bogdanović je pod znakom pitanja zbog povrede, dok su ostali na raspolaganju selektoru "Orlova".

- Bogdanović je povređen, ne znamo ni da li će igrati prvenstvo. Doktori su u kontaktu sa njim. Pokuševski nije dobio dozvolu Oklahome da igra kvalifikacije, a za nas bi bilo izuzetno važno da igra, a i za njega bi bilo važno da se uvede u sistem reprezentacije. On je kandidat za Evrobasket. Bjelica i Marjanović su tu. Nemanja Bjelica je slobodan igrač i za njega ne važe pomenuta pravila. Situacija sa Dončićem i Slovenijom je karakteristična jer je on došao i rekao ja igram, Dalas je platio osiguranje od prvog dana priprema. To su stvari na koje jednostavno ne možemo da utičemo - zaključio je Svetislav Pešić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vujadin

pre 1 godinu

Sa 2 NBA igrača smo dali 59 koševa protiv Letonije....? Propast...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija