• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.07.2022

08:55

RASPAD SISTEMA U HRVATSKOJ POSLE DEBAKLA! Bivši selektor prozvao Rađu!

Košarka

RASPAD SISTEMA U HRVATSKOJ POSLE DEBAKLA! Bivši selektor prozvao Rađu!

Podeli vest

Košarkaši Hrvatske neće igrati na Svetskom prvenstvu,a posle debakla počele su prve prozivke o otpužbe ko je kriv za veliki neuspeh

Hrvati su u Rijeci dočekali reprezentaciju Finske u odlučujućoj utakmici za plasman u završnu fazu kvalifikacija. Bili su na pragu pobede, vodili sa 79:78, ali je na četiri sekunde do kraja Markanen pogodio trojku za Fince.

Međutim, ostalo je vremena za još jedan pokušaj domaćeg tima i Zubac je iznudio prekršaj, ali je promašio oba slobodna bacanja i Finska je slavila sa 81:79!

Finska je u Grupi C osvojila prvo mesto sa skorom 5-1, a uz njih u narednu fazu takmičenja idu i Slovenija (4-2) i Švedska (2-4), dok Hrvatska završava takmičenje kao poslednja u grupi sa skorom 1-5.

Aleksandar Petrović, nekadašnji selektor reprezentacije Hrvatske, prozvao je Dina Rađu, predsednika Stručnog saveta:

- Vidim da je konsenzus oko Rađinog odlaska. Mislim da treba da ostane i kao pravi predsednik Stručnog saveta bude vođa puta na pretkvalifikacijama po Gibraltaru, San Marinu, Luksemburgu ili gde nas već ždreb odnese - poručio je Petrović.

Višedecenijska agonija hrvatske košarke se nastavlja, čini se da su sada komšije pretrpele možda i najbolniji udarac.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija