• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.07.2022

21:00

BOLI, TEŠKO JE REĆI BILO ŠTA! Avramović SLOMLJEN nakon poraza!

Starsportphoto

Košarka

BOLI, TEŠKO JE REĆI BILO ŠTA! Avramović SLOMLJEN nakon poraza!

Podeli vest

Košarkaši Belgije savladali su Srbiju sa 74:73 u poslednjem kolu kvalifikacija za Mundobasket

Orlovi sada imaju težak put ka Svetskom prvenstvu. Srbija nema pravo na kiks budući da naši momci ozbiljno zaostaju u odnosu na konkurenciji, a prvi je utiske posle utakmice izneo Aleksa Avramović. Košarkaš Partizana bio je vidno razočaran i nije umeo da pronađe prave reči. 

- Poraz koji mnogo boli. Nemamo pravo na kiks, oni su u međusobnom skoru bolji od nas. Znamo da tri najbolje ekipe idu na Svetsko prvenstvo i zbog toga nemamo pravo na grešku. To je otežavajuća okolnost. Teško je pronaći reči, nemam pravi odgovor. Moramo da pobedimo šest utakmica kako znamo i umemo - rekao je Avramović. 

Foto: Starsportphoto©

Novinare je zanimalo kako se oseća Aleksa Avramović koji je imao problema sa povredama u poslednje vreme, ali reprezentativac Srbije ističe da to sve sada nije bitno. 

- Nećemo da pričamo o tome - podvukao je šuter Partizana. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija